18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
porządki
peliniusz • 2013-08-07, 15:27
Ojciec ma 65 lat a w tym wieku to się zrzędzi długo i na wszystko. Ostatnio miał lekkie pretensje, że Matula zrobiła mu porządek w garażu... Stary to budowlaniec więc w garażu zawsze było od huja wszystkiego od kielni i wiertarek po rozpuszczalniki i kleje... A Matule to zawsze denerwuje, że jest taki burdel więc raz na jakiś czas robi za niego porządki - odpowiednie narzędzia odstawia do odpowiednich skrzynek, śrubki gwoździe i inne pierdoły lądują tam gdzie powinny być itp itd ale Ojciec po sprzątnięciu tego bałaganu za cholere przez jakiś czas nie może sie odnaleźć... ostatnio szukał młotka murarskiego i nie widział więc oczywiście musiał pomarudzić pod nosem i powkurwiać się troche, że nic nie ma w tym w tym garażu tam gdzie to zostawił... a jedno zdanie z tego zrzędzenia jest co jakiś czas przez niego powtarzane po takiej akcji i pasuje tutaj jak ulał...

"Kurwa jego mać ma kuchnie to mi się jeszcze wtrąca do garażu."

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PanMarian 2013-08-07, 15:47 1
Mi sie wydaje, czy podobny tekst w Ludwiczku padl kiedys?
Zgłoś
wolfisko 2013-08-07, 15:56 8
peliniusz napisał/a:

Ojciec ma 65 lat a w tym wieku to się zrzędzi długo i na wszystko.

Nie prawda, mój ma lat 70, jak go odwiedzam to razem słucham Zeppelinów. Stary cieszy się życiem.
Współczuję Ci chłopie...
Zgłoś
Herhard 2013-08-07, 17:54 4
Twój stary kiedyś zarąbie was kielnia za te porządki,wtedy to się będzie nadawała na sadola.
Zgłoś
hudziel 2013-08-07, 19:12 2
moja reakcja:
heh
koniec reakcji
Zgłoś
S................s 2013-08-07, 21:34 8
wolfisko napisał/a:

Nie prawda, mój ma lat 70, jak go odwiedzam to razem słucham Zeppelinów. Stary cieszy się życiem.
Współczuję Ci chłopie...

To jest sadistic wiec chyba moje pytanie nie bedzie dziwne...

"A żyje?"
Zgłoś
Aruś 2013-08-08, 2:18 1
Zgłoś
evilmatt 2013-08-08, 2:26 3
Mnie również zawszę wkurwiało jak ktoś cokolwiek ruszył w moim "bałaganie" i czegoś nie mogłem znaleźć, także rozumiem.
Zgłoś
asomdai 2013-08-08, 2:30 3
Za długi łańcuch i chuj! Tyle w temacie.
Zgłoś
jacek44 2013-08-08, 3:45 13
A ja Ci dam piwo za to, że słowo Ojciec i Matula piszesz z dużej litery. Widać, jacy są, tacy są, ale masz do nich szacunek. To się chwali. Jak słyszę 'stara', 'stary' wypowiadane przez te niewdzięczne rozpieszczone bachory to krew mnie zalewa.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-08-08, 7:36
Urzekła mnie twoja historia.
Zgłoś
technokiller 2013-08-08, 8:00
bo "porządek" to pojęcie względne. Porządek jest wtedy gdy wiesz gdzie co masz i możesz to szybko znaleźć. A co z tego że masz wszystko poukładane jak potem nie wiesz co gdzie jest. Mam tak samo z moim biurkiem. Jak mi żona zrobi "porządek" raz na jakiś czas to potem muszę wszystkiego od nowa szukać
Zgłoś
Socjocinus 2013-08-08, 9:06
Tyle zbędnego pierdolenia...Pierdolcie i scrollujcie
Zgłoś
kamil89212 2013-08-08, 10:07
Do garów!
Zgłoś
zygmuntor 2013-08-08, 12:20
peliniusz napisał/a:

... a jedno zdanie z tego zrzędzenia jest co jakiś czas przez niego powtarzane po takiej akcji i pasuje tutaj jak ulał...

"Kurwa jego mać ma kuchnie to mi się jeszcze wtrąca do garażu."

O kobiecie powinien powiedzieć "kurwa jej mać". Albo jest na bakier z gramatyką, albo masz dwóch ojców

PS
Ojciec zwyzywał ci babkę od kurew
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem