Pewnie pająka zobaczyła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ksigmat napisał/a:
Gdyby to był pająk to użyłaby ognia a nie wody
Miotacz ognia nie tak łatwo zdobyć jak myjkę, a dezodorant i zapalniczka nie zawsze się sprawdza. Wiem co mówię
Po wielkości samochodu i dupy oraz IQ tej głupiej dupy obstawiam, że to w USA
Crossblade napisał/a:
Po wielkości samochodu i dupy oraz IQ tej głupiej dupy obstawiam, że to w USA
głuchy i ślepy jesteś ?
mówią po niemiecku + niemieckie napisy
Zrobiło się ciekawie. Trzeba cię prosić czy sama się pochwalisz?
A ja nie widzę w tym problemu. Jej samochód jej sprawa. Jak chce sobie niszczyć tapicerkę - jej wola. Bo tak wbrew hurr durr to poza tapicerką jeśli zostawi wszystko do obcieknięcia nie zniszczy niczego innego.
Już tłumaczę zachowanie tego osobnika:
Jest napisane "Car Wash" - Mycie samochodu.
Co za tym idzie?
Myślenie "pąkla" to takie gówno w morzu bez mózgu.
Skoro jest to "car wash" to znaczy, że mogę umyć mój cały samochód tym oto dynksem.
Jest wygodny, dobrze się go trzyma w ręku nie trzeba się schylać a woda przecież myje.
Przecież ja też się myję wodą to samochód też się myję wodą!
A to jest "CAR WASH" taki prysznic dla samochodów.
Jaka ja jestem mądra. ho hooo
Jest napisane "Car Wash" - Mycie samochodu.
Co za tym idzie?
Myślenie "pąkla" to takie gówno w morzu bez mózgu.
Skoro jest to "car wash" to znaczy, że mogę umyć mój cały samochód tym oto dynksem.
Jest wygodny, dobrze się go trzyma w ręku nie trzeba się schylać a woda przecież myje.
Przecież ja też się myję wodą to samochód też się myję wodą!
A to jest "CAR WASH" taki prysznic dla samochodów.
Jaka ja jestem mądra. ho hooo
pakicito napisał/a:
to Holenderski
nie znam tego, ani tego, więc możliwe, ale to na pewno nie angielski i nie usa
A tam śmiejecie się z lasek bojących się pająków a takie najłatwiej poderwać, wystarczy: Podrzucić pająka, sprawić aby go zobaczyła i się przestraszyła, wejść w lśniącej zbroi, stoczyć walkę z owadem i od razu klęknie do miecza i opierdoli kolbę.
@up
Taki stary, a tak nie zna życia
Taki stary, a tak nie zna życia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów