Czarnoskóry jegomość stojący ze psem i koło kobiety z córką na wózku stojącą ma za paskiem od spodni broń ręczną przez co zatrzymuje się zaciekawiony patrol funkcjonariuszy, którzy ruszają w pogoń bo on zaczął uciekać. Pies wesoło biegł obok na smyczy myśląc, że to zabawa ale zastrzelili mu Pana bo nie chciał się zatrzymać. Nie dostanie już do miski ulubionego jedzonka bo jego Pan doznaje zastrzelenia przez strzelanie z pistoletu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za odstrzelenie podludzia zawsze piwko!
fantastico napisał/a:
stojący ze psem
Czy to i cały sposób wysławiania się Fantastico musi być tolerowany? Myślałem że to się jemu samemu kiedyś znudzi....
Brawo dla policjanta.Udaremnił napad na sklep spożywczy w przyszłości
@ Shotterr, To jest nasz Miodek kreatywności zdań w Polskim slownictwie.Na jego wypocinach maturzyści prace piszą z języka Polskiego... Ty tego nie ogarniesz
@ Shotterr, To jest nasz Miodek kreatywności zdań w Polskim slownictwie.Na jego wypocinach maturzyści prace piszą z języka Polskiego... Ty tego nie ogarniesz
0:51 "I dindu nuffin, bro!"
A najbardziej to mi szkoda psa i tylko psa.
Głupie to, czarne to, na co to żyje???
A ja lubię w jaki sposób wysławia się fantastico. Przypomina mi najpiękniejsze chwile spędzone z moim ułomnym bratem zanim zaginął w wakacje 8 lat temu.
Nawet jak miał "lewą" spluwę, to kurwa rzeczywiście lepiej daś się zajebać, niż aresztować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów