Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie kurwa statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. Chuj was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
Zamiast "cytuj" dałem ci przez przypadek piwo. Ale prawda jest taka, że równie głupiego komentarza nie czytałem tutaj chyba nigdy. Idiota :
Wyjdź stąd i umrzyj.
Bardzo smutny człowiek z ciebie musi być. Szkoda mi cie:(
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie kurwa statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. Chuj was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
Widze kolejny kretyn a zarazem amator jazdy po pijaku. Ja to bym to prościej załatwił, zderzak mam do zrobienia tylni wiec zajechałbym droge dla takiego pijanego bohatera, przyhamował, a jak nie to nawet cofnął i dopiero wezwał policje
uciuanygiecik a Ty zabij się po pijanemu, najlepiej o drzewo żebyś nikomu niewinnemu krzywdy nie zrobił
a jak wedlug ciebie powinien zareagowac?
Ale najbardziej mnie wkurwił, pisząc "bierzące".
A Bongman oraz uciuanygiecik popisali się gratis, jako premia do tematu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów