Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie kurwa statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. Chuj was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
oby jakis pijany kierowca pierdolnol ciebie lub kogos z twojej rodziny...
Wiadomo od razu telefon po pieski i koleś nie powinien za szybko prawka odzyskać
jebać pijane kurwy!!!
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie kurwa statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. Chuj was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
Jeśli w tych 3% może zawierać się moja dziewczyna/żona lub ewentualne przyszłe dziecko (a udowodnij, że nie może) to zawsze mogę przyczynić się do tego, żeby było to 3% mniej.. czy nawet 3% z 10%... obojętne.
Ponadto nawet jeśli przyjąć ogólnie 10% to przecież nie trzeba kogoś zabić, żeby zrobić mu krzywdę? Wystarczy sparaliżować, albo uszkodzić jakiś narząd...
Więc powiem ci jedno jebany trollu. Mam nadzieję że ktoś najebany wpierdoli się w calutką twoją rodzinkę rozrzucając ich zwłoki po okolicy. Takich jak ty matole albo tobie podobnym powinno się zabrać prawo jazdy dożywotnio a dla równowagi jeszcze porządnie przekopać żeby tam do tej pustej makówki rozumu trochę zawitało A dla kierowcy co pomógł złapać tego najebańca kolejeczka się powinna należeć
a każda pizda JP z gimnazjum niech sobie zapamięta jedną rzecz !
KURWA, ŻĄDNEJ LITOŚCI DLA PIJANYCH KIEROWCÓW, GWAŁCICIELI I PEDOFILÓW
A jak już jesteśmy przy bohaterskim zatrzymaniu pijanego przez nieuprawnionego obywatela, to byście zostali oskarżeni o napaść.
(..)Koleś stał na poboczu na awaryjnych (...) Po otwarciu drzwi w buchnęły w nas opary godne polmosu
No i może se siedzieć za kółkiem najebany do nieprzytomności, ale jak ma wyłączony silnik i stacyjkę. - taka ciekawostka
jak będziecie widzieli kolesia w kominiarce obrabiającego sklep, to też nie zadzwonicie na policję, bo konfidenctwo? Kurwa, geniusze jebane.
No i może se siedzieć za kółkiem najebany do nieprzytomności, ale jak ma wyłączony silnik i stacyjkę. - taka ciekawostka
Nie prawda może mieć włączony silnik. (Pomijam fakt, że jeżeli jest w terenie zabudowanym popełnia wykroczenie) Jedynie pojazd nie może być w ruchu.
Wszyscy którzy piszą, że jak się koleś zatrzymał to trzeba go było dojechać itd. częściowo mają rację ale: 1) Jeżeli gość czułby się na tyle pewnie fizycznie, żeby wygrać bez straty zębów. 2) ciekawe kto by mu zapłacił gdyby uniemożliwił typowi dalszą jazdę a ten uszkodził mu pojazd?
Proponuję zmienić -om na -ą, żeby nie było pościgu za pijanym analfabetą...
bongman nikt cie nie lubi. zamknij ryj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów