Facet zobaczył pijaka za kierownicą i poinformował policje. Prawidłowa reakcja tego pana, jak i policjantów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuję zmienić -om na -ą, żeby nie było pościgu za pijanym analfabetą...
BongMan napisał/a:
Proponuję zmienić -om na -ą, żeby nie było pościgu za pijanym analfabetą...
Wstyd Panie BongMan. Tak to jest jak się po pijaku coś wrzuca, ale to nic nie usprawiedliwia. Pozdrawiam
Wzorowo, w sumie mógł wyskoczyć i go wysadzić jak wylazł z samochodu, ale i tak zrobił dużo zgłaszając, ostrzegając i jadąc za nim. Krata wódki dla pana z białej skody, a ten skurwysyn mam nadzieje, że do końca życia kierownicy nie dotknie.
wzorowa postawa obywatelu.
Piwo dla wszystkich w tym filmiku, oczywiście poza burakiem z golfa. Bong, łyso ci?
jazda powoli - nie przeszkadza
zapierdalanie - nie przeszkadza
nie robienie marginesu - nie przeszkadza
zwalnianie w kazdej miejscowości do 50 - nie przeszkadza
nie uzywanie kierunków - nie przeszkadza
jazda pod wpływem - .... kop na morde, i godzinna sesja ruchania w dupe kiełbasą z biedronki!!!!!!!!!!!!!!!!
zapierdalanie - nie przeszkadza
nie robienie marginesu - nie przeszkadza
zwalnianie w kazdej miejscowości do 50 - nie przeszkadza
nie uzywanie kierunków - nie przeszkadza
jazda pod wpływem - .... kop na morde, i godzinna sesja ruchania w dupe kiełbasą z biedronki!!!!!!!!!!!!!!!!
Velture napisał/a:
@up
Fajnie ,że mamy eksperta tutaj.
może nie ekspert ale dużo jeżdzę, wymieniłem najbardziej wkurwiające zachowania na drodze i wydaje mi się że nie jeden sadol sie ze mna zgodzi. Może jak zrobisz prawko to zrozumiesz...
Chyba prawda:
"Zauważyliście, że jadąc autostradą wszyscy, którzy jadą wolniej od nas, to cioty, a ci, co jadą szybciej, to skończone debile?"
"Zauważyliście, że jadąc autostradą wszyscy, którzy jadą wolniej od nas, to cioty, a ci, co jadą szybciej, to skończone debile?"
New Order - Confusion (Pump Panel Reconstruction) - miło z rana usłyszeć stary dobry kawałek
Nienawidze takiego konfidectwa i was pedały co sie przyłaczacie do pipierania ich. Jestescie tak tempi, a nie znacie kurwa statystyk bo tylko 10% pijanych kierowców powoduje wypadki..z czego3% śmiertelne. Potraficie liczyć? to odejmijcie od 100% Zreszta to własnie wy pedały wracające z majowego weekendu lub ineej wiesniackiej rodzinnej schadzki do domciu. Tylko takie cioty jak wy sadole po trzezwemu zabijacie bo za długo jechał albo spanikował jak baba a alkohol to depresant, jeden z najslilniejszych srodkow uspokajających. Chuj was m dupe sadolowe konfidenty ciotowate
No już straciłem nadzieję, ale znalazł się jednak kretyn który nazwał to konfidenctwem. Sadolu! jest jeszcze dla ciebie nadzieja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów