Jeśli ktoś po obejrzeniu poniższego filmu wciąż będzie wątpił w istnienie UFO, to aż mi go szkoda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W końcu film o dobrej jakości. Ciekawe co na to rząd USA i jaka będzie reakcja świata.
To nie ufo tylko nazistowska technologia z czasów drugiej wojny światowek
Fejk , ziemia jest płaska więc ufo nie istnieje przecież Jak kolumb skręcił w prawo na krawędzi ziemi by nie spaść w dół to odkrył Amerykę każdy to wie przecież.
Tak samo nigdy nie byliśmy na księżycu bo każda rakieta wystrzelona w górę leci płasko !!
Tak samo nigdy nie byliśmy na księżycu bo każda rakieta wystrzelona w górę leci płasko !!
@up tylko ziemia jest plaska. Reszta planet jest okrągła. Przecież to obcy odpowiadają za ten okrągłospiek. Wszczepiają nam szczepionkami swoje propagandy, żeby łatwiej było nas mamić. Szczepionka reaguje z rozpylanym hemitrialsem, i potem wydaje ci się, że to fejk. Otwórz oczy na dowody. W końcu ktoś to nagrał. Brawo!
Ufo nazywa się Ufo bo lata, jak jeździ po ziemi to już nie jest Ufo tylko raczej Ugo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów