Według opisu wyrodny chiński synek poszatkował swoją matkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
„Chop Suey”! Tyle i aż tyle.
Cóż, oceniając jakie odchyły miewają skośne mamusie, to synek mógł mieć całkiem dobre powody
Hehe śmieszne
Co ta wóda z ryżu i udka z nietoperza potrafią zrobić z człowieka.
Ta kamera co ona tam robi? Została założona na tę specjalną okazję>? Interesuje mnie model tej kamery bo prawie full hd
Mez napisał/a:
Ta kamera co ona tam robi? Została założona na tę specjalną okazję>? Interesuje mnie model tej kamery bo prawie full hd
W tej chwili taka kamerę, kupisz za ~150-200zł naprawde niezłej jakości, więc tansze pewnie i za 100 się znajdą., Dodatkowo z całodobowym podglądem przez telefon itd. Kupowałem rok temu. To naprawde są dużo mniejsze pieniądze, niż może się wydawać.
Widocznie Skośny miał już dosyć w swojej diecie kotów, psów, nietoperzy i pewnie chciał spróbować coś nowego...
a wy potem kupujecie sajgonki u chinczyka z "kurczaka"
Wygląda jak fejk w huj ... zawsze kurwa kamera jest i poza tym zero krwi
Wełzew napisał/a:
Wygląda jak fejk w huj ... zawsze kurwa kamera jest i poza tym zero krwi
ja pierdole co wy z tymi fejkami wszędzie kurwa fejk... wyjebałeś z cipy matki i od razu darłeś mordę że fejk
On nie wiedział o kamerce? Czy tam już taka inwigilacja, że wszędzie kamerki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów