Ponoć przeżyli. Obwód krasnodarski
Ponoć przeżyli. Obwód krasnodarski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda chłopaczka...
Nie kurwa, nie szkoda.
Ma zdychać długo i boleśnie, a sowiecka służba zdrowia ma mieć tyle przy nim roboty, że nie będzie czasu na podreperowanie innego, który przyjął granat na klatę w okopach.
jak powszechnie wiadomo osobę ranną należy za wszelką cene ruszać, szarpać, próbować przenieść tak aby jeszcze bardziej spierdolić prawdopodobnie uszkodzony kręgosłup
człowieku a pionizacja? Oprócz opon do spalania pionizacja to podstawa tego forum. Nie wspomnę o ulubieniu upadlińców
Nie kurwa, nie szkoda.
Ma zdychać długo i boleśnie, a sowiecka służba zdrowia ma mieć tyle przy nim roboty, że nie będzie czasu na podreperowanie innego, który przyjął granat na klatę w okopach.
Nie zesraj się. Mi go szkoda. Takiego gnoja jak Ty nie byłoby mi szkoda widlarzu
Nie kurwa, nie szkoda.
Święta racja, i jeszcze podczas operacji wybuch gazu w szpitalu poproszę. Bo dobry kacap to martwy kacap, najlepiej w hurcie.
Trzeba być smutnym ignorantem żeby winić za wojnę zwykłych ludzi, do których nam bliżej bo taka moda nastała, dobrze to by było gdyby wasze rodziny tak zdychały, was też by nie było szkoda 😊 wlazidupy, co liza jajca na Ukrainie
A KTO KURWA WYBRAŁ PUTINA NA DYKTATORA W WYBORACH? KTO SIĘ NIE BURZY W PROTESTACH NA ULICY? krasnoludki? sowieckie społeczeństwo jest tak samo winne III wojny światowej, jak niemieckie II.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów