18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
To nie żart, to Korea Północna.

Pewien Japończyk podzielił się ze światem posiłkiem, który podano mu w północnokoreańskich liniach lotniczych Air Koryo. Poczęstunek składa się z soku w plastikowym kubku (do wyboru jabłkowy i pomarańczowy), bułki oraz hamburgera z dwoma plasterkami cebuli i kotletem, który można posmarować majonezem. A co serwują w klasie biznesowej? To samo, tyle że na ciepło - bo tylko w biznesowej obsługa ma do dyspozycji mikrofalówkę.
Zgłoś
Andrev 2012-02-18, 10:18
lepiej niż w barze mlecznym z filmu Miś

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
c................a 2012-02-18, 12:17 2
a co dostaniesz lecac wizzairem, czy ryanair??
zupelnie nic, a tam przynajmniej cos hamburgero podobnego.
Zgłoś
malpigaj80 2012-02-18, 15:12
dobre to może być idę coś opierdole na ciepło
Zgłoś
ostatni 2012-02-18, 17:56 1
lapsikoss napisał/a:

@Ja-ah-qu-ub-el
Nie zapomnij wspomnieć, że to Tusk zadzwonił do władców Sadistic.pl żeby wrzucili to na główną, coby sprytnie odwrócić naszą uwagę od ACTA i wysokich cen.

Napisałem tylko że chuj mnie żółtki obchodzą na drugim końcu świata jak nie mam kasy na zwiedzanie Azji, a wielu ludzi tutaj nie ma lepiej od nich
Zgłoś
pkh 2012-02-18, 21:00
a kto by się tym przejął przecież to żółtki
Zgłoś
Corey_09 2012-02-19, 13:42
Jakiś chujowy ten samolot, słabe wyciszenie ma.

No i Chuj!
Zgłoś
solarik13 2012-02-19, 13:54 1
Kim Dzong Il bał się latać samolotami ze względu na serwowane żarcie
Zgłoś
brb 2012-02-19, 13:54
LOT oferuje posilki na podobnym poziomie wiec nie wiem o co cale to zamieszanie : d
Zgłoś
Takeda 2012-02-19, 14:01 7
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Tym właśnie powinniśmy się interesować, a nie tematami zastępczymi typu co się je w koreańskich samolotach. U nas w cale nie jest lepiej.

Co nie oznacza że sadol ma być stroną na której wszyscy będą tylko płakać jak to w Polsce jest chujowo i wiecznie pierdolić o polityce, od której już chce się rzygać. Ja tu wchodzę, żeby się rozerwać i zobaczyć, co się ciekawego dzieje na świecie (jak Ciebie nic nie interesuje poza Twoim własnym podwórkiem, to współczuję), bo takie chyba były pierwotne zamierzenia portalu. Jak chcesz jałowych dyskusji i użalania się nad sobą, to polecam onet, tam lubią takie zabawy.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-02-19, 16:09 1
Alwaro, sądzisz że w Północnej Korei jest miejsce na wolny rynek i "tanie linie lotnicze"?
Zgłoś
crazy 2012-02-19, 16:18
a mówią że w Koreii głód panuje, a hamburgery wpierdalają
Zgłoś
S................r 2012-02-19, 17:43
kurwa, w Locie ciutke lepsze to żarcie...
Zgłoś
ostatni 2012-02-19, 18:18 1
Chcecie materiałów na sadistca to idźcie do szkolnej albo studenckiej stołówki, nie trzeba zapierdalać na drugi koniec świata z aparatem
Zgłoś
masabitumiczna 2012-02-19, 18:49 5
@up
a Ty jak chcesz pierdolić o polityce to pierdol gdzie indziej...
Zgłoś
ostatni 2012-02-19, 20:29 1
masabitumiczna, jeszcze ani słowa o polityce nie powiedziałem, ale widzę, że nawet już w stół uderzać nie muszę, a nożyce i tak się odezwą. Wystarczy tylko zwrócić uwagę na biedę w kraju a tuskoboye już czują się urażeni. To teraz wam powiem skoro domagacie się polityki, że pierdolić to będą was jak będziecie spierdalać z tego kraju z całą resztą kumuszo-żydowskiej masy, już niedługo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów