ciekawe czy smaczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
chyba żółć się rozlała... nici z jedzenia
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
to nie słyszałeś alachakbar w tle , toć to kozojebcy
to nie słyszałeś alachakbar w tle , toć to kozojebcy
A to dobre! Ciachnął go w karczycho, a ten jak się zaczął ruszać. O, zerwał mu wierzch ogona i dalej nim macha! Tacy jak oni mają też ubaw z podpalania psów.
co za skurwysyństwo, obrał bym tego kitajca tak samo
Rozumiem że to się może komuś podobać, różne gusta i fetysze.. ale żeby się śmiać? Co tu śmiesznego?
Max. 250 znaków
jebać lewackie ścierwo !!!
@mYOUsick
to jeszcze żyło...
Skurwysynom zrobiłbym chętnie to samo, albo nie... Najpierw dla ich zjebanego potomstwa na ich oczach - coby zatrzymać prokreację takie chujostwa - a a dopiero zabrałbym się za nich.
to jeszcze żyło...
Skurwysynom zrobiłbym chętnie to samo, albo nie... Najpierw dla ich zjebanego potomstwa na ich oczach - coby zatrzymać prokreację takie chujostwa - a a dopiero zabrałbym się za nich.
castagir napisał/a:
@mYOUsick
to jeszcze żyło...
Nie spinaj się tak, bo mamę obudzisz. Zesrałbyś się, nawet byś palcem nie kiwnął. No, a teraz szybko, do warzywniaka, bo krówka w rzeźni strasznie płakała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów