Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liczyłem na drugą rundę jak wstał i zaczął się odgrażać
miejmy nadzieję, że druga znajdzie się na hardzie
Tam zaraz naćpany. Zapomniał, że nie jest w internecie.
A propos Ukraińców, zastanawiam się ilu nakręconych przez wakacje antyukraińskim hejtem z internetu małolatów obskakuje teraz wpierdol od swoich ukraińskich kolegów ze szkoły.
Założę się, że mniej niż ty dziś obskoczyłeś czarnych pał. Uraczył cię jakiś hebanowy książę czy może swojską banderowską przyjąłeś?
Założę się, że mniej niż ty dziś obskoczyłeś czarnych pał. Uraczył cię jakiś hebanowy książę czy może swojską banderowską przyjąłeś?
Ciężkie masz życie bracie, tak wiecznie w ukryciu. Radzę ci, zamiast tyle fantazjować o obciąganiu pał, przełam się i w końcu jakąś obciągnij. Marzenia trzeba spełniać, inaczej człowiek cierpi.
Ciężkie masz życie bracie, tak wiecznie w ukryciu. Radzę ci, zamiast tyle fantazjować o obciąganiu pał, przełam się i w końcu jakąś obciągnij. Marzenia trzeba spełniać, inaczej człowiek cierpi.
Uspokój się z tą projekcją
Pytam ciebie jako znanego tu miłośnika czarnych pał więc nie bądź taki skromny i nie odwracaj kota ogonem
Uspokój się z tą projekcją
Pytam ciebie jako znanego tu miłośnika czarnych pał więc nie bądź taki skromny i nie odwracaj kota ogonem
Twoja obsesja na tym punkcie wyraźnie wskazuje na głęboko skrywane i tłumione pragnienia. Nie duś tego w sobie, to na nic. Poszukaj w internecie, są takie strony, gdzie znajdziesz właściwą i dyskretną osobę. I jeszcze odbyt ci czule wymasuje, nie będzie już boleć. Odkryjesz radość życia, a ksywkę zmienisz na Radość_od_bytu.
Twoja obsesja na tym punkcie wyraźnie wskazuje na głęboko skrywane i tłumione pragnienia. Nie duś tego w sobie, to na nic. Poszukaj w internecie, są takie strony, gdzie znajdziesz właściwą i dyskretną osobę. I jeszcze odbyt ci czule wymasuje, nie będzie już boleć. Odkryjesz radość życia, a ksywkę zmienisz na radość_odbytu.
Widzisz drogi zmywaczku. Musiałbyś się najpierw nauczyć czytać ze zrozumieniem żeby bawić się w dawanie rad. Z drugiej strony patrząc na to co przeciętnie masz tam na ulicach to nie dziwię się, że wybrałeś czarne mięcho i jeszcze zachwalasz innym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów