📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak to szło? "Dobry Indianin to martwy Indianin".
jaki ma glos skurwialy
hayadechi94 napisał/a:
jaki ma glos skurwialy
Gardło jej się ścisnęło z tremy, że musi przemawiać, gdy po jej prawicy zasiada nie kto inny jak legendarny JKM.
widzę że tu sami uczeni a który pedał ma maturę ?? bo ta Pani ma profesora czyli więcej niż wasza cała pisowska familia !!! ^^
osa79 napisał/a:
widzę że tu sami uczeni a który pedał ma maturę ?? bo ta Pani ma profesora czyli więcej niż wasza cała pisowska familia !!! ^^
A do kogo Ty w ogole pijesz pojebancu?? Jak sie widzi rzeczy, osoby(pisowcow jakichs zobaczyles), ktorych nie ma to sie nazywa schizofrenia.
wkurwia już mnie ten czarny fan Łowicza
oddawaj naszą kase suko a nie schodzisz na poboczne tematy:D
adimlody napisał/a:
wkurwia już mnie ten czarny fan Łowicza
jebacwas napisał/a:
Wkurwia mnie już ten czarny fan Łowicza...
Co gimbusy teraz nowa moda pod każdym filmem będziecie pisać "wkurwia mnie już ten czarny fan łowicza" ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów