Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
werther 2016-02-08, 14:40 11
thewhitestar napisał/a:

Przecież każdemu taką kompilację można zrobić... Śmieszne chyba tylko dla idiotów...

O, mamy wyborcę nowoczesnej.

Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.
Zgłoś
Kotliczek 2016-02-08, 14:42 40
Jak Makłowicz
Zgłoś
JarosławTusk 2016-02-08, 14:46 2
Ta suka tak mnie wnerwia, że bym jej kutasa załadował do ryja aby w końcu się przymknęła.
Zgłoś
h................o 2016-02-08, 15:14 4
@werther: dokładnie, a nawet jeśli w trakcie wypowiedzi ktoś się zatnie lub zacznie szukać myśli, dużo lepiej jest po prostu zamknąć mordę i zrobić krótką pauzę.
Zgłoś
L................a 2016-02-08, 15:35 1
Cytat:

Ciekawe jakim cudem nowoczesna jest partią która jest druga pod względem poparcia

Bardziej zastanawiające jest to, jakim cudem tak dużym poparciem cieszy się partia pierwsza w rankingach.

Cytat:

Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.

Jak śmiesz? Przecież TA PARTIA to zgromadzenie stuprocentowych patryjotów o intelekcie czystym niczem górska krynica. Widać, żeś lewak, a twój dziadek pewnie służył w Wehrmachcie, albo nawet i w KGB.

Cytat:

O, mamy wyborcę nowoczesnej.

Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.

Cytat:

Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.

Niby masz rację, ale tak z ręką na sercu. Ilu polityków wypowiada się składnie, bez yyyyyy.... eeeee.... i do tego mówi z sensem?

Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Zgłoś
eaz 2016-02-08, 16:07
Wojtek wracaj do siebie.
Zgłoś
W................. 2016-02-08, 16:15 3
Blackhunter napisał/a:

Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.

Mnie na przykład ojciec skutecznie oduczył "eee, yyy" już w dzieciństwie i nie robię tego w ogóle, więc z mojej wypowiedzi byś takiego zlepka nie zrobił. Polecam przyszłym i obecnym ojcom - to bardzo cenna umiejętność i wbrew pozorom wymaga tylko konsekwentnego zwracania uwagi. Potem dziecko zaczyna samo się pilnować i kiedy nawyk raz wejdzie w krew - zostaje na zawsze.
Zgłoś
g................1 2016-02-08, 16:22
putin się nie zapowietrza a medwiediew wcale!
Zgłoś
pika-pikaczu 2016-02-08, 16:38
@loaloa
Jesteś trolem? Jeśli nie to współczuję ludziom którzy muszą z obą na codzień przebywaći wysłuchiwać twojego lewackiego pierdolenia
Zgłoś
lotnik_1 2016-02-08, 16:51
nie wiem co się dzieje z sadistikiem... czemu jeszcze nikt nie napisał "ruchałbym"...
Zgłoś
tranzystor 2016-02-08, 18:03
Pielgrzymuch napisał/a:

POsłanka swetru intelektem promieniuje[/youtube]

Jedyne dno umysłowe związane z tym kiepsko pomontowanym filmem, to jego autor. Podobny poziom do tego z notariuszem odtworzonym od końca.
Zgłoś
Vampirovsky 2016-02-08, 18:25
tranzystor napisał/a:

Jedyne dno umysłowe związane z tym kiepsko pomontowanym filmem, to jego autor. Podobny poziom do tego z notariuszem odtworzonym od końca.

Nie pierdol że ci nie stanął
Zgłoś
YaPa123 2016-02-08, 19:49 1
niektórzy pewnie wolą mlaskanie zamiast yyy
Zgłoś
robson101 2016-02-08, 21:09
dobra dupa do ruchania
Zgłoś
werther 2016-02-09, 10:49
hoszo napisał/a:

@werther: dokładnie, a nawet jeśli w trakcie wypowiedzi ktoś się zatnie lub zacznie szukać myśli, dużo lepiej jest po prostu zamknąć mordę i zrobić krótką pauzę.

To jest jeden sposobów. Ale że ani telewizja ani radio ciszy nie lubi, to innym sposobem na zebranie myśli jest najpierw walnięcie jakiegoś ogólnikowego zdania, banału, czegokolwiek, co można powiedzieć bez głębszego zastanowienia, typu "tak, zgadzam się/nie zgadzam się z tym, jednakże..." i w tym czasie mieć tę sekundę czy dwie na zastanowienie.

Loaloa napisał/a:

Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.

Dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej? Jakieś przyzwyczajenia, wicie rozumicie?

Nie, "nowoczesnej" się nie boję, nie ma czego. W zasadzie nic w niej nie ma nowoczesnego, bo to tylko bankowy nosiciel teczki Balcerowicza, Po-BIS.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem