Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież każdemu taką kompilację można zrobić... Śmieszne chyba tylko dla idiotów...
O, mamy wyborcę nowoczesnej.
Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.
Ciekawe jakim cudem nowoczesna jest partią która jest druga pod względem poparcia
Bardziej zastanawiające jest to, jakim cudem tak dużym poparciem cieszy się partia pierwsza w rankingach.
Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.
Jak śmiesz? Przecież TA PARTIA to zgromadzenie stuprocentowych patryjotów o intelekcie czystym niczem górska krynica. Widać, żeś lewak, a twój dziadek pewnie służył w Wehrmachcie, albo nawet i w KGB.
O, mamy wyborcę nowoczesnej.
Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.
Otóż nie, nie każdemu. Człowiek inteligentny, oczytamy i wykształcony nie musi robić przerw typu yyyyyy, uuuu czy eeee w wypowiedzi. To jest oznaka ludzi ociężałych umysłowo.
Niby masz rację, ale tak z ręką na sercu. Ilu polityków wypowiada się składnie, bez yyyyyy.... eeeee.... i do tego mówi z sensem?
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.
Mnie na przykład ojciec skutecznie oduczył "eee, yyy" już w dzieciństwie i nie robię tego w ogóle, więc z mojej wypowiedzi byś takiego zlepka nie zrobił. Polecam przyszłym i obecnym ojcom - to bardzo cenna umiejętność i wbrew pozorom wymaga tylko konsekwentnego zwracania uwagi. Potem dziecko zaczyna samo się pilnować i kiedy nawyk raz wejdzie w krew - zostaje na zawsze.
Jesteś trolem? Jeśli nie to współczuję ludziom którzy muszą z obą na codzień przebywaći wysłuchiwać twojego lewackiego pierdolenia
POsłanka swetru intelektem promieniuje[/youtube]
Jedyne dno umysłowe związane z tym kiepsko pomontowanym filmem, to jego autor. Podobny poziom do tego z notariuszem odtworzonym od końca.
Jedyne dno umysłowe związane z tym kiepsko pomontowanym filmem, to jego autor. Podobny poziom do tego z notariuszem odtworzonym od końca.
Nie pierdol że ci nie stanął
@werther: dokładnie, a nawet jeśli w trakcie wypowiedzi ktoś się zatnie lub zacznie szukać myśli, dużo lepiej jest po prostu zamknąć mordę i zrobić krótką pauzę.
To jest jeden sposobów. Ale że ani telewizja ani radio ciszy nie lubi, to innym sposobem na zebranie myśli jest najpierw walnięcie jakiegoś ogólnikowego zdania, banału, czegokolwiek, co można powiedzieć bez głębszego zastanowienia, typu "tak, zgadzam się/nie zgadzam się z tym, jednakże..." i w tym czasie mieć tę sekundę czy dwie na zastanowienie.
Jak miła zmiana. Dotychczas każdemu, kto się z wami nie zgadzał wymyślaliście od wyborców PO. Widzę, że teraz bardziej boicie się Nowoczesnej, bo ta w przeciwieństwie do PO wam coraz bardziej depcze po piętach. Słusznie, grunt to znależć i napiętnować wroga, któy stoi tam, gdzie ZOMO.
Dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej? Jakieś przyzwyczajenia, wicie rozumicie?
Nie, "nowoczesnej" się nie boję, nie ma czego. W zasadzie nic w niej nie ma nowoczesnego, bo to tylko bankowy nosiciel teczki Balcerowicza, Po-BIS.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów