📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem kilka razy wypowiedzi tej "pani"... Mój 8 letni siostrzeniec, ma więcej oleju w głowie niż ona...
Jakie zgrabne streszczenie całego ponad 7 minutowego wywiadu z tą panią Biedny dziennikarz, nie dowiedział się nic od tej pani...
Ciekawe jakim cudem nowoczesna jest partią która jest druga pod względem poparcia
Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Widziałem kilka razy wypowiedzi tej "pani"... Mój 8 letni siostrzeniec, ma więcej oleju w głowie niż ona...
To wyslij go na posła
Ricalito napisał/a:
To wyslij go na posła
Nie chce mieć w rodzinie sprzedajnej kurwy, ani złodzieja, bo znając życie, moment by mu kurwa mózg wyprali, jak pani z filmiku
Na dobrą sprawę z każdej wypowiedzi można zrobić taki zlepek. Co nie zmienia że ta "pani" to tępa dzida.
Ona słynie z bycia debilem
Ona słynie z bycia debilem
Nie oglądałem całej rozmowy, ale wnioskuję, że z jej treści nic mi nie umknęło.
To chyba nie posłanka tylko rzeczniczka
Przecież każdemu taką kompilację można zrobić... Śmieszne chyba tylko dla idiotów...
Córka Makłowicza
yyyy taką do eeee telewizji? yyymm serio?? yyy...
Może zacznijmy tak mówić wszyscy? Śmiesznie to brzmi i wygląda.
Może zacznijmy tak mówić wszyscy? Śmiesznie to brzmi i wygląda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów