📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa niech już wreszcie coś pierdolnie w te planete, bo już tego nie wytrzymie..
Bogowie, UFO-ludki, Anunnaki, czy chuj wie co tam jeszcze,
kurwa gdzie są, jak ich potrzeba
Bogowie, UFO-ludki, Anunnaki, czy chuj wie co tam jeszcze,
kurwa gdzie są, jak ich potrzeba
Serio jak bym był na jednej wyspie z tymi zjebami to albo po tygodniu wieszam się na palmie albo uciekam do dżungli i zaczynam na nich polować i odpierdalam partyzantke włącznie z podpaleniami ich wioski muminków odjebało by mi strasznie i albo ja albo oni....
silwerbalk napisał/a:
Serio jak bym był na jednej wyspie z tymi zjebami to albo po tygodniu wieszam się na palmie albo uciekam do dżungli i zaczynam na nich polować i odpierdalam partyzantke włącznie z podpaleniami ich wioski muminków odjebało by mi strasznie i albo ja albo oni....
Nie musiałbyś uciekać do dżungli jako identyfikujący się morderca/kanibal/nekrofil miałbyś pełne wsparcie
mygyry napisał/a:
Nie musiałbyś uciekać do dżungli jako identyfikujący się morderca/kanibal/nekrofil miałbyś pełne wsparcie
Myślisz że jak bym tak co noc przychodził i odjebywał jednego z nich by go potem skonsumować.... Bili by brawo i krzyczeli so tolerant......so prosperity...... I zero reakcji z ich strony...
Kiedyś takich ludzi sie zamykało w śmierdzącym rynsztoku a dzisiaj są przykładem. Pytanie tylko kto ich finansuje i wspiera takie akcje. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego że aborcja to śliski temat ale jak już się coś reprezentuje to trzeba mieć jakieś solidne argumenty a nie kurwa jak już się jest na straconej pozycji to drzeć jape albo pierdolić że ktoś jest irytujący. JAPIERDOLE KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
silwerbalk napisał/a:
Myślisz że jak bym tak co noc przychodził i odjebywał jednego z nich by go potem skonsumować.... Bili by brawo i krzyczeli so tolerant......so prosperity...... I zero reakcji z ich strony...
Człowieku jeszcze byś miał naśladowców, odpisali by ci literkę do lgbtspierdolenie i mógłbyś się realizować, bo to tylko percepcja
Na razie oglądnięcie tego dzieła sobie odpuszczam. Ale na miniaturce ta ""pani"" po lewo profanuje barwy LPGT. Zamiast 6 barw jest 7. Prawilna TĘCZA!!!
Mężczyzna dawniej:
-Jestem Jezusem, Napoleonem i Stalinem!!!
-OK, zamykamy go w psychiatryku.
Mężczyzna dzisiaj:
-Jestem kobietą i masz to uszanować!!!
-OK, w porządku.
-Jestem Jezusem, Napoleonem i Stalinem!!!
-OK, zamykamy go w psychiatryku.
Mężczyzna dzisiaj:
-Jestem kobietą i masz to uszanować!!!
-OK, w porządku.
Tacy głupi to typowi wyborcy PiSu. Oh wait to nowocześni, inteligętni, postępowi, wykształceni etc.
Trzeba dalej zwalczać kościół i propagować islam, LGBT, multikulti i u nas będzie tak kolorowo pięknie
Trzeba dalej zwalczać kościół i propagować islam, LGBT, multikulti i u nas będzie tak kolorowo pięknie
Lewaki i prawaki się przekomarzają a tak naprawdę jedni i drudzy chcą ograniczać prawa i mówić mi co mogę robić a czego nie mogę.
CharlesManson napisał/a:
Lewaki i prawaki się przekomarzają a tak naprawdę jedni i drudzy chcą ograniczać prawa i mówić mi co mogę robić a czego nie mogę.
Która prawica chce coś ograniczać?
A dostęp do antykoncepcji To kto w Polsce ograniczył pod pretekstem nadużywania,jak hery??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów