18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
krajsik 2020-01-05, 11:16 4
Co do aborcji to uważam że o tym powinna decydować kobieta. Mogę się założyć że po wprowadzeniu legalnej aborcji zmniejszyła by się liczba kobiet które w okresie ciąży spadły ze schodów, upadły na brzuch i doznały innych urazów który do prowadziły do poronienia. Cała reszta to jakieś wykolejeńce
Zgłoś
glesner1910 2020-01-05, 11:21 30
krajsik napisał/a:

Co do aborcji to uważam że o tym powinna decydować kobieta. Mogę się założyć że po wprowadzeniu legalnej aborcji zmniejszyła by się liczba kobiet które w okresie ciąży spadły ze schodów, upadły na brzuch i doznały innych urazów który do prowadziły do poronienia. Cała reszta to jakieś wykolejeńce

krajsik napisał/a:

A ja uważam, że o słuszności morderstwa powinien decydować sam morderca, a sąd ma się nie wpieprzać. Co Ty na to?

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
mygyry 2020-01-05, 11:31 61
krajsik napisał/a:

Ciekawe, że nie umieją zdecydować co do antykoncepcji, ale cała reszta już łatwo przychodzi.
Nie rozumiem, że jedna pizda z drugą nie potrafi iść do lekarza założyć spirale, kupić tabletki czy inne plastry lub kazać facetowi założyć gumę, jeszcze rozumiem sytuację eugeniczną lub gwałtu, ale cała reszta przy obecnych możliwościach medycznych jest kurwa upośledzeniem dajki
Zgłoś
zerwikaptur 2020-01-05, 11:34 6
Ale tego tacy nie kumają a mało tego taka feministka powie ci ze nie bo nie z tymi wariatami się nie dyskutuje to jest jedynie materiał dla psychiatrów
mygyry napisał/a:

Ciekawe, że nie umieją zdecydować co do antykoncepcji, ale cała reszta już łatwo przychodzi.
Nie rozumiem, że jedna p*zda z drugą nie potrafi iść do lekarza założyć spirale, kupić tabletki czy inne plastry lub kazać facetowi założyć gumę, jeszcze rozumiem sytuację eugeniczną lub gwałtu, ale cała reszta przy obecnych możliwościach medycznych jest k***a upośledzeniem dajki

Zgłoś
akuel 2020-01-05, 11:45 10
To jak szmata jedna z drugą nie rozumieją co to antykoncepcja to jak nie chce dzidziusia, którego sobie uwaliła, to w czym problem żeby sobie w łeb walnąć? Prawie jak aborcja, lecz całkiem humanitarnie.
Zgłoś
krajsik 2020-01-05, 12:05 4
glesner1910 napisał/a:

A ja uważam, że o słuszności morderstwa powinien decydować sam morderca, a sąd ma się nie wpieprzać. Co Ty na to?

Przy takim założeniu to sąd nie miał by racji bytu, zresztą co to za popieprzony przykład?

mygyry napisał/a:

Nie rozumiem, że jedna p*zda z drugą nie potrafi iść do lekarza założyć spirale, kupić tabletki czy inne plastry lub kazać facetowi założyć gumę, jeszcze rozumiem sytuację eugeniczną lub gwałtu, ale cała reszta przy obecnych możliwościach medycznych jest k***a upośledzeniem dajki

Zgadzam się z Tobą. Jak się nie myśli za w czasu to później ryk i rozpacz.

Ja mam na myśli to, że aborcja była, jest i będzie. Czy to nielegalna w Polsce czy w skutek"nie szczęśliwego " wypadku.
Ludzie chyba myślą że jak aborcja będzie legalna to na potęgę będą wykonywane aborcje.
Jeśli ktoś myśli że zakaz aborcji ma rozwiązać problem to od razu niech poda sobie rękę z tym co myśli że jak nie będzie dostępu do broni to znikną strzelaniny.
Zgłoś
J................k 2020-01-05, 12:21
krajsik napisał/a:

Przy takim założeniu to sąd nie miał by racji bytu, zresztą co to za popieprzony przykład?
Zgadzam się z Tobą. Jak się nie myśli za w czasu to później ryk i rozpacz.
Ja mam na myśli to, że aborcja była, jest i będzie. Czy to nielegalna w Polsce czy w skutek"nie szczęśliwego " wypadku.
Ludzie chyba myślą że jak aborcja będzie legalna to na potęgę będą wykonywane aborcje.
Jeśli ktoś myśli że zakaz aborcji ma rozwiązać problem to od razu niech poda sobie rękę z tym co myśli że jak nie będzie dostępu do broni to znikną strzelaniny.

Kazik śpiewal ze 'co jest nielegalne jest bardziej oplacalne, co jest nielegalne to tworzy czarny rynek' w tym temacie calkowity zakaz aborcji oczywiscie stworzy czarny rynek jak z narkotykami.
Zgłoś
Frankorus_YT 2020-01-05, 12:21 5
krajsik napisał/a:

Ale to tak jakbym ja powiedział: "Ludzie myślą, że jeżeli zakażemy kradzieży to znikną kradzieże."
Tak więc to nie jest żaden argument za legalizacją kradzieży ani aborcji.
Zgłoś
Franz-Maurer 2020-01-05, 12:23 16
Kiedyś ludzi chorych psychicznie się leczyło.

Poniżej cytat-definicja choroby psychicznej:

,,Chory ma omamy i urojenia oraz zaburzony tok myślenia. W chorobie psychicznej fałszywy odbiór lub przeżywanie świata prowadzi do dziwacznych, nieuzasadnionych sytuacją zachowań i działań. Choroba psychiczna jest formą nieświadomej ucieczki chorego od świata realnego''.

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
pnaj 2020-01-05, 12:26 13
Ja jestem za, to jest eliminacja głupich genów z obiegu. Gdyby matki tych lewaków podjęły się w porę aborcji to teraz byłby spokój.
Zgłoś
botspam 2020-01-05, 12:31 5
Jeżeli płód sam identyfikuje się jako dziecko to Ci wszyscy genderowcy dalej będą za aborcją?

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
krajsik 2020-01-05, 12:31 4
Frankorus_YT napisał/a:

Ale to tak jakbym ja powiedział: "Ludzie myślą, że jeżeli zakażemy kradzieży to znikną kradzieże."
Tak więc to nie jest żaden argument za legalizacją kradzieży ani aborcji.

Legalizacja aborcji jest po to żeby kobiety w bezpiecznych warunkach ją dokonywały. Aborcja i tak wiąże się z komplikacjami i innymi powikłaniami. Aborcja to nie decyzja typu założę różową sukienkę,może później idę na hybrydy a przed solarium strzelę se skrobankę.
Skoro i tak p0lki jeżdżą do Czech i tam legalnie jej dokonują to dla czego nie mogą u nas?
Zgłoś
~DMT 2020-01-05, 12:37 2
mygyry napisał/a:

Nie rozumiem, że jedna pizda z drugą nie potrafi iść do lekarza założyć spirale, kupić tabletki czy inne plastry lub kazać facetowi założyć gumę,

Nie dajcie się wciągnąć w tę grę. Trzeba temu ukręcić łeb jak najszybciej, niech każdy robi co może...

Q L I M A X
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-05, 12:40 2
Jestem za ochroną kukułczych jaj.
Ratujmy Kukułki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów