📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo murzyn z Afryki pierdoli jak dziki, murzyna murzyna och nie!
HIV w świecie (nie mylić z krajem niewolników)wziął się z gwałtów asfaltów na białych kobietach
Uzależniona od polubień i komentarzy stara rura. Powinni internet wyłączyć na miesiąc to by takie wynalazki same zdechły z głodu albo wyskoczyły przez okno.
"murzyn z Afryki" to rzeczywiście niepoprawne nazewnictwo powinno się mówić czarnuch ewentualnie asfalt z Afryki tak by było poprawnie
Idiotka na proste pytanie nie potrafi odpowiedzieć.
Dlaczego gada do lustra ubrana tak że jej wargi sromowe widać poniżej napisu sexeducation? To ma być przestroga przed polskimi cipskami rozjebanymi przez murzyńskie hivy?
czeret napisał/a:
To jak mówić?
Afroamerykanin z Afryki?
Jeden polityk już tak palnoł bo chciał być ,,poprawny politycznie''
[ Dodano: 2024-10-10, 09:25 ]
Dupa niezła, szkoda tylko że z mózgu woda
Negroidy odpowiadają za rozniesienie hiva, więc ten syf w Polsce jest tutaj przez nich i przez takie dziwki jak ta powyżej.
Owszem, biali Polacy mogą zarażać wirusem HIV, ale to dlatego, że przespali się z białą kobietą, która wcześniej puściła z murzynem. Napisze to kolejny raz. Mieszanie gatunków może doprowadzić do upadku białej rasy, wiec każda polka, która da dupy murzynowi to kurwa jest jebana. Bez odbioru
Po sposobie w jaki mówi, można wywnioskować, że ma się za jakiś autorytet... Instagram i tit tok ryją beret bardziej niż twarde narkotyki.
Ta Pani to Magdalena Chorzewska jest psychologiem więc coś tam pewnie wie. Ja jej wypowiedź odbieram bardziej w tonie, że hiv może dosięgnąć każdego, a opieranie się na stereotypach może spowodować, że człowiek straci czujność no bo po co się badać skoro nie było się z .murzynem z afryki'.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów