📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Halman z kolegą się bawi
@Halman
Bolek i Lolek mieli Tole, więc wychodzi trójkącik na dwa baty, Żwirek i Muchomorek to jakieś leśne duszki. Pat i Mat są umysłowo upośledzeni i nabijanie się z nich jest niewskazane. Zresztą nie mieszkali razem tylko byli sąsiadami. Za to ty pokazałeś filmik z rasowymi pedałami, albo debilami aspirującymi do pedałów.
W sumie to nie wiem czy to czasem nie przejaw geniuszu, niektóre bajki to jednak czegoś uczą
Bolek i Lolek mieli Tole, więc wychodzi trójkącik na dwa baty, Żwirek i Muchomorek to jakieś leśne duszki. Pat i Mat są umysłowo upośledzeni i nabijanie się z nich jest niewskazane. Zresztą nie mieszkali razem tylko byli sąsiadami. Za to ty pokazałeś filmik z rasowymi pedałami, albo debilami aspirującymi do pedałów.
W sumie to nie wiem czy to czasem nie przejaw geniuszu, niektóre bajki to jednak czegoś uczą
Dodam jeszcze, że przed kamerą w przeciwieństwie do tych dwóch żądna z tych postaci tego nie robiła
dennissliwa napisał/a:
Halman z kolegą się bawi
nie od Halmana się od pierdolę to jest ---->baronturbina i jego kolega on lubi takie zabawy patola lubi się zapewne tak bawić .ja się nie znam niech baronturbina się wypowie on zna te klimaty !
Jeden gość ma koszulkę Arsenalu Londyn. A wiadomo, że jaranie się piłką nożną to... I wszystkie kluby piłkarskie to..
djpyza napisał/a:
nie od Halmana się od pierdolę to jest ---->baronturbina i jego kolega on lubi takie zabawy patola lubi się zapewne tak bawić .ja się nie znam niech baronturbina się wypowie on zna te klimaty !
Zgadza się. Lepszego materaca nie mogłem wybrac. Macjjee ikejje na podlasjilu?
baronturbina napisał/a:
Zgadza się. Lepszego materaca nie mogłem wybrac. Macjjee ikejje na podlasjilu?
Czy on w końcu dał Tobie namiar na ten bimber?
Czy on w końcu dał Tobie namiar na ten bimber?
Ni chuja. Nie chce się podzielić. Z drugiej strony co się dziwić? To jedyne dziedzictwo rodzinne jakie ma.
No przecież widać, że ta akcja zupełnie nie jest ustawiona i kręcona zza jakiegoś czegoś tam po kryjomu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów