Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maseczka jednak nie chroni
ale zabawne no w uj.. to już jest tak przeruchane że aż nie śmieszne
a maska nie ma chronić noszącego tylko jest po to by nie zarazić innych drogą kropelkową
a maska nie ma chronić noszącego tylko jest po to by nie zarazić innych drogą kropelkową
I co, zadziałało to niezarażanie?
torebka ważniejsza niż życie super
Torebki nie szarpał, tylko coś co trzymała w ręce i jak widać zabrał to.
Torebki nie szarpał, tylko coś co trzymała w ręce i jak widać zabrał to.
Bez względu na to co miała w ręku, to chyba nie było to ważniejsze od jej życia ?
Jeżeli naprawdę wierzysz w to co napisałeś jesteś skończonym durniem.
Jeśli poddajesz "wierze" fakty i naukę to Twoje miejsce jest we wczesnym średniowieczu a nie wśród współczesnej cywilizacji.
Jeśli poddajesz "wierze" fakty i naukę to Twoje miejsce jest we wczesnym średniowieczu a nie wśród współczesnej cywilizacji.
Właśnie do tego bije, sa fakty i to naukowe ,że maseczki w bardzo małym stopniu, zapobiegaja przenoszeniu się wirusa. Tylko ze nie mówią o tym w mediach, trzeba trochę poszukać takich informacji. Sam jestem dwa razy po przebytym covidzie i śmiem twierdzić że jest to bardzo przereklamowana choroba. Spoko wierzcie se w to dalej, obudzicie się za kilka lat jak dostaniecie list z banku, że nie jesteście już wypłacalni i tracicie całą własność prywatna. Pozdro dla kumatych
a później sam sobie przeczysz
są fakty i to naukowe że maseczki w bardzo małym stopniu, zapobiegają przenoszeniu się wirusa
Ja tylko stwierdziłem pewien fakt, który kurwa sam potwierdziłeś..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów