Holenderski dziennikarz śledczy Peter R. de Vries nie żyje - podała rodzina zmarłego i telewizja RTL News, jego pracodawca. De Vries kilkanaście dni temu został postrzelony w Amsterdamie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZbigniewJadro napisał/a:
Holenderski dziennikarz śledczy Peter R. de Vries nie żyje
no to chyba coś wyniuchał...
dobrze ze jest jego zdjecie jak jeszcze zyl bo myslalem ze tak zbielal po smierci jak w kreskowkach
W chuj znany dziennikarz w Holandii. Napisał książkę porwanie Heineken'a ( tego od piwa), na której podstawie powstał film. Na faktach.
Był gościem programu RTL Boulevard. Temat: przestępczość zorganizowana. Zastrzeli go zaraz po tym na ulicy, tylko wtedy był jeszcze postrzelony. Od wczoraj już nie.
Zapomniałem o polskim akcencie. Kamil Paweł E. zatrzymany za udział, z tego co mi się wydaje to już na wolności. No i obrazek Kamila ni chcę mi się wgrać.
drugi to Delano G. zdjęcie połączone z Kamilem
Był gościem programu RTL Boulevard. Temat: przestępczość zorganizowana. Zastrzeli go zaraz po tym na ulicy, tylko wtedy był jeszcze postrzelony. Od wczoraj już nie.
Zapomniałem o polskim akcencie. Kamil Paweł E. zatrzymany za udział, z tego co mi się wydaje to już na wolności. No i obrazek Kamila ni chcę mi się wgrać.
drugi to Delano G. zdjęcie połączone z Kamilem
Wyżej chuja nie podskoczysz ...
i to jest wolność wypowiedzi zachodniej Europy,
putka, misia uszatka każdy zna,
ale kto ciągnie sznurki w europie i stanach
chyba , że znajdą......jakąś pacynkę
putka, misia uszatka każdy zna,
ale kto ciągnie sznurki w europie i stanach
chyba , że znajdą......jakąś pacynkę
Heliar napisał/a:
-Znamy sprawcę?
-Nie
-To znajdźcie jakiego polaka, oni wszyscy są biali.
Znowu polakuf przezladujo a to takie niewiniontka som.
Temu patusowi z rysopisu za ryja należy się potrójne dozywocie.
Bardzo dobry dziennikarz. Pierwszy na miejscu zbrodnii
Za samo waflowanie się z brudasem..chuj mu do dupy i kosa w nerkę..a co do dziennikarzy...,,Wal dziennikarza w mordę on będzie wiedział za co dostaje,, Jean-Marie Le Pen
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów