18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CiociaPestka 2015-05-02, 23:05 4
Rzucał się pseudo kibicek, to dostał - Jak Kuba bogu, tak bóg Kubie
Zgłoś
E................1 2015-05-02, 23:07
Grzegorz.C napisał/a:

tjaa jasne ciśniesz bekę na luzie odkąd wspomniałem że się zderzasz fiutkami z łysolem cioto

Cisne beke od mojego 2/3 komentarza tutaj głąbie a to że ty nie potrafisz wyłapać trollingu to nie mój problem Choć potrafie i zachowywac sie powaznie i pisać poprawnie to nie chce mi sie patrząc na to co za debile sie tu wypowiadaja pisząć że "dobrze sie stało"
Zgłoś
P................y 2015-05-02, 23:09
@Everlast1111
To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzku Z honorem itd. No nie daj się prosić, "trollu" Ty Prawie mnie strollowałeś
Zgłoś
G................C 2015-05-02, 23:10 3
Ciekawe czy się zarumieniłeś na myśl o byciu pchanym przez patryjote krzycząc "za [nazwa dowolnego klubu]"
Zgłoś
BongMan 2015-05-02, 23:10 13
Panowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza Chętni pisać na PW.
Zgłoś
E................1 2015-05-02, 23:11
Pustynne_sandaly napisał/a:

@Everlast1111
To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzku Z honorem itd. No nie daj się prosić, "trollu" Ty Prawie mnie strollowałeś

Może kiedyś
Zgłoś
P................y 2015-05-02, 23:11 10
BongMan napisał/a:

Panowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza Chętni pisać na PW.

Bonguś Ty chyba sobie jaja robisz? dawaj mu hasło na płytę główną! hakier
Zgłoś
E................1 2015-05-02, 23:12
BongMan napisał/a:

Uuu normalnie strach się bać BongMan idziesz mi najebac ze tak sie mna zainteresoałeś idioto? hahahahahahaha Ja pierdole co za błazen
Zgłoś
K................3 2015-05-02, 23:14 8
@Everszmato to wracaj na tego kwjejka a nie robisz z siebie pośmiewisko Widać że z ciebie typowy buc który z góry jedzie po wszystkich. Jak chcesz trollować to rób to inteligentnie Nawet Grzesiu C cie jedzie .
Zgłoś
G................C 2015-05-02, 23:15
Bongo ale teraz to wchodzisz na poziom tego zjeba
Zgłoś
E................1 2015-05-02, 23:19 1
KIERR3 napisał/a:

@Everszmato to wracaj na tego kwjejka a nie robisz z siebie pośmiewisko Widać że z ciebie typowy buc który z góry jedzie po wszystkich. Jak chcesz trollować to rób to inteligentnie Nawet Grzesiu C cie jedzie .

No to fakt, to ze Grzesiu C mnie jedzie to mnie boli najbardziej Mam rozumieć że to wasz internetowy przydupas?

Grzegorz.C napisał/a:

Bongo ale teraz to wchodzisz na poziom tego zjeba

Ja na twoim miejscu bym nie pogrywał z BongMenem bo ogarnie Twoje IP i Ci zhakuje kompa, ale wczesniej ci o tym napisze w komentarzu żeby Cie ostrzeć po to abys sie wywtraszył hahahaha BongZjeb
Zgłoś
S................n 2015-05-02, 23:40 4
No tak, przecież oberwał za nic. Siedział spokojnie oglądał mecz i nagle pach! Dostał...

failtube napisał/a:

Policja nie udziela pomocy.

A gdyby było odwrotnie? Czy kibice udzielili by pomocy policjantowi? Wątpię, co gorsza jeszcze by go dobili...
Zgłoś
Konello 2015-05-02, 23:42 11
Już raz się wypowiedziałem na ten temat.... Zwierzęta powinny być trzymane w klatce...
Jeździłem na mecze kupę czasu.. a przez takich pojebańców przestałem jeździć... Szanować piłkę nożną i kibicować wybranemu klubowi!!! Kurwo jeździsz na mecze siać zadymy?? Umrzyj i tyle...
Zgłoś
E................1 2015-05-02, 23:43 2
A jakie to ma znaczenie za co dostał? Policja ma nie dopuścić do awantury, było tam ich wystarczająco dużo by uniemożliwić zadymę bez używania broni gładkolufowej. Wystarczy sam gaz pieprzowy który skutecznie sobie radzi z ludźmi, coś o tym wiem.
Uzycie broni nie było adekwarne do zagrożenia i ten co dał zgodę czy nakaz powinien ponieść konsekwencje.
Policja zawsze znajdzie wytłumaczenie a winnego nie znajdą bo nie ma jak. Pewnie niedługo napiszą, że chłopak sznurował buta, dlatego dostał w szyję. Ciekawy jestem czy jakby zrobić inspekcje kto tak naprawde jest tam kompetentny i po przeszkoleniach ile wyszłoby brudu na jaw. Niedługo się okaże, że podczas awantury, w chaosie pies wysrzeli pociskiem i oberwie jakis postronny kibic który siedzał 5 metrów wyżej i oglądał mecz. Chodzi o to, że oni nie celują, strzelają na oslep. Można nie lubić zadym, chuliganów ale tutaj jednak chodzi o ludzkie życie. Inna sprawa, impreza masowa a na stadionie nie ma karetki? Śmiech na sali. A policja dlaczego nie przystąpiła do pierwszej pomocy? Pewnie głąby nie wiedzieli jak takową sie robi. Człowiek umiera za plecami a oni stoją. Ludzie.
Zgłoś
bocianoff 2015-05-02, 23:45 11
Pierdolone kurwa kibolskie bydło, tfu tfu

Najlepszym dowodem na to, że ci 'fani' to jebane ameby umysłowe jest user Everlast. Ludzie święci, takiego przygłupa to ja dawno nie widziałem. Wielki kurwa osiedlowy karateka co go życia ulica i śmietniki nauczyły. Siedź kurwa cicho i wytrzyj brodę, bo od tak zawziętego szczekania pewnie się oplułeś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem