Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tjaa jasne ciśniesz bekę na luzie odkąd wspomniałem że się zderzasz fiutkami z łysolem cioto
Cisne beke od mojego 2/3 komentarza tutaj głąbie a to że ty nie potrafisz wyłapać trollingu to nie mój problem Choć potrafie i zachowywac sie powaznie i pisać poprawnie to nie chce mi sie patrząc na to co za debile sie tu wypowiadaja pisząć że "dobrze sie stało"
To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzku Z honorem itd. No nie daj się prosić, "trollu" Ty Prawie mnie strollowałeś
@Everlast1111
To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzku Z honorem itd. No nie daj się prosić, "trollu" Ty Prawie mnie strollowałeś
Może kiedyś
Bonguś Ty chyba sobie jaja robisz? dawaj mu hasło na płytę główną! hakierPanowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza Chętni pisać na PW.
Panowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza Chętni pisać na PW.
Uuu normalnie strach się bać BongMan idziesz mi najebac ze tak sie mna zainteresoałeś idioto? hahahahahahaha Ja pierdole co za błazen
@Everszmato to wracaj na tego kwjejka a nie robisz z siebie pośmiewisko Widać że z ciebie typowy buc który z góry jedzie po wszystkich. Jak chcesz trollować to rób to inteligentnie Nawet Grzesiu C cie jedzie .
No to fakt, to ze Grzesiu C mnie jedzie to mnie boli najbardziej Mam rozumieć że to wasz internetowy przydupas?
Bongo ale teraz to wchodzisz na poziom tego zjeba
Ja na twoim miejscu bym nie pogrywał z BongMenem bo ogarnie Twoje IP i Ci zhakuje kompa, ale wczesniej ci o tym napisze w komentarzu żeby Cie ostrzeć po to abys sie wywtraszył hahahaha BongZjeb
Policja nie udziela pomocy.
A gdyby było odwrotnie? Czy kibice udzielili by pomocy policjantowi? Wątpię, co gorsza jeszcze by go dobili...
Jeździłem na mecze kupę czasu.. a przez takich pojebańców przestałem jeździć... Szanować piłkę nożną i kibicować wybranemu klubowi!!! Kurwo jeździsz na mecze siać zadymy?? Umrzyj i tyle...
Uzycie broni nie było adekwarne do zagrożenia i ten co dał zgodę czy nakaz powinien ponieść konsekwencje.
Policja zawsze znajdzie wytłumaczenie a winnego nie znajdą bo nie ma jak. Pewnie niedługo napiszą, że chłopak sznurował buta, dlatego dostał w szyję. Ciekawy jestem czy jakby zrobić inspekcje kto tak naprawde jest tam kompetentny i po przeszkoleniach ile wyszłoby brudu na jaw. Niedługo się okaże, że podczas awantury, w chaosie pies wysrzeli pociskiem i oberwie jakis postronny kibic który siedzał 5 metrów wyżej i oglądał mecz. Chodzi o to, że oni nie celują, strzelają na oslep. Można nie lubić zadym, chuliganów ale tutaj jednak chodzi o ludzkie życie. Inna sprawa, impreza masowa a na stadionie nie ma karetki? Śmiech na sali. A policja dlaczego nie przystąpiła do pierwszej pomocy? Pewnie głąby nie wiedzieli jak takową sie robi. Człowiek umiera za plecami a oni stoją. Ludzie.
Najlepszym dowodem na to, że ci 'fani' to jebane ameby umysłowe jest user Everlast. Ludzie święci, takiego przygłupa to ja dawno nie widziałem. Wielki kurwa osiedlowy karateka co go życia ulica i śmietniki nauczyły. Siedź kurwa cicho i wytrzyj brodę, bo od tak zawziętego szczekania pewnie się oplułeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów