Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wystarczy pomyslec ile kasy idzie na zabezpieczenie meczow przez takich kretynów jak ty.
Mam propozycje. przyszedłes tutaj sie wyżalic licząc na poparcie, ale ci sie nie udalo wiec spierdalaj tam skad przyszedles i sie nie pokazuj wiecej
1. Idioci piszecie, że został zastrzelony... Jakby kurwa ktoś specjalnie z ostrej amunicji między oczy strzelał
2. Gdyby siedział z dupą na trybunach, to nic by mu się nie stało.
Wypadek i tyle, policjant wcale nie ma frajdy z tego, że śmiertelnie go postrzelił, przypuszczam, że teraz ma masę problemów!
Nie bądź kurwa żałosny ? jakie ma znaczenie... oczywiście, że ma ! Policja ma kurwa do awantury nie dopuścić ? a co wy KURWY rozumów nie macie? To wy wszczynacie burdy. przez was zginał chłopak.
Wystarczy pomyslec ile kasy idzie na zabezpieczenie meczow przez takich kretynów jak ty.
Mam propozycje. przyszedłes tutaj sie wyżalic licząc na poparcie, ale ci sie nie udalo wiec spierdalaj tam skad przyszedles i sie nie pokazuj wiecej
Buahahaha chłopcze, wiedzą i inteligencja to ja Cię zjadam na śniadanie. Gówno o mnie wiesz.
Policja jest od tego, żeby pilnować porządku. Są w pracy i to jest ich obowiązek. Za to dostają pieniądze i jako osoby publiczne nie mogą dać się sprowokować. Koleżko, akurat na sadisticu nie jestem od wczoraj i dobrze wiem, ze tutaj poparcia bym w zyciu nie znalazł bo za dużo tutaj bananowców, społeczniaków i noł lajfów którzy nigdy styczności z policją nie mieli i nie wiedza jak oni funkcjonują. To jest ich praca i mają ją wykonywać rzetelnie.
Do agresywnej kibolskiej hołoty nie strzelałbym z broni gładkolufowej po nogach, tylko napierdalał ostrą amunicją po korpusie kurwa. Raz-dwa by się odechciało szumienia i cywilizowani ludzie mogliby w spokoju obejrzeć mecz.
Tak jak ogólnie wkurwiają mnie Twoje poglądy na większość spraw, tak teraz dałbym Ci tyle piw, że rzygałbyś cały rok
Buahahaha chłopcze, wiedzą i inteligencja to ja Cię zjadam na śniadanie. Gówno o mnie wiesz.
Policja jest od tego, żeby pilnować porządku. Są w pracy i to jest ich obowiązek. Za to dostają pieniądze i jako osoby publiczne nie mogą dać się sprowokować. Koleżko, akurat na sadisticu nie jestem od wczoraj i dobrze wiem, ze tutaj poparcia bym w zyciu nie znalazł bo za dużo tutaj bananowców, społeczniaków i noł lajfów którzy nigdy styczności z policją nie mieli i nie wiedza jak oni funkcjonują. To jest ich praca i mają ją wykonywać rzetelnie.
Powiem Ci kurwa, że niezły patol z Ciebie wyrósł, skoro jako 22 latek jesteś ekspertem od styczności z policją.
Ciekawe gdzie jako pierwszy polecisz jak Ci syna zabiją, Chatę okradną, albo wpierdol na ulicy dostaniesz....?
Może zaraz kretynie powiesz ze dzięki tobie mają pracę bo chodzisz robić burdy na stadiony?
Ja nie chodzę robić burd na stadionie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów