18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Postrzelony łoś
Pfciuki • 2013-02-23, 16:37
"Profesjonalista" nie dość, że strzelał z bliska to jeszcze źle trafił, łoś kozak wstał i pobiegł dalej...

...George Bush na polowaniu
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
S................n 2013-02-23, 22:54
borutard napisał/a:

bloodwar jak bardzo sie mylisz, dla zwierzaka kolor zielony wyglada tak samo jak czerwony XD wyploszyc mozesz jedynie jak sie poruszysz albo bedziesz szedl do takiej sarenki z wiatrem, cos o polowaniu wiem ;p

a koty i te inne to mnie nie interesują, nie da sie tego upolowac XD tz da ale nie jest to smaczne

Nie wiem jak widzą, ale wiem, że bardzo słabo widzą. A wiadomo, że zwierze, które widzi słabo ma dobry węch i słuch także jak mówisz kolego wystarczy niewielki szelest aby wypłoszyć zwierzynę. Pisząc takie rzeczy nie musisz mówić, że wiesz coś o polowaniu samo to mówi za siebie . Piwo.
Zgłoś
tomekb25 2013-02-23, 23:09
@borutard
To jak kiedyś staniesz oko w oko z jakimś większym "zwierzakiem" np. niedźwiedźiem, lwem, wilkiem itp. nie spierdalaj i nie uciekaj tylko stan nieruchomo, przecież cie nie zauważy...
Zgłoś
farah398 2013-02-24, 1:58 3
Gość potrafi się maskować.
Swoją drogą to wygląda jak by w usa mieli jakiś leśny sklep, wklepujesz pin karty kredytowej, wybierasz opcje i czekasz. Ten łoś pojawił się jak by zbiegł z taśmy produkcyjnej i był przeznaczony dla tego pana
Zgłoś
zenekpogromca 2013-02-24, 6:29 6
Indyman napisał/a:

Skur..el i tyle. Je..na ciota nie dość że strzelać nie umie to taki z niego kozak że do nieuzbrojonego strzela z 3 metrów. Ch.j ci w dupe cwelu w czerwonej kurtce. PIWA BRAK!!!

A jak wpierdalasz kurczaki,świnie czy krowy to nie wsadzasz sobie chuja w dupe za to że zjadasz zwierzę które było bezbronne kiedy je zabijano ? Hipokryta ...
Zgłoś
k................6 2013-02-24, 7:31 2
zabili go a on uciekł !
Zgłoś
herbalix 2013-02-24, 10:32
z takiej odległości w tym teleskopie widział pewnie tylko tylko futro i strzelał na ślepo. dodatkowo tak bliski kontakt też zrobił swoje. mógł celować na komorę, ale rączki się trzęsły jakby miał parkinsona i łosiek dostał w szyję. później jak łoś wstawał wyglądało jakby dostał drugi raz, ale może polowali na wiewiórki, gdy nagle zjawił się łoś i .22 mógł nie zrobić mu wielkiej szkody.
Zgłoś
J................8 2013-02-24, 13:12 15
Indyman napisał/a:

Skur..el i tyle. Je..na ciota nie dość że strzelać nie umie to taki z niego kozak że do nieuzbrojonego strzela z 3 metrów. Ch.j ci w dupe cwelu w czerwonej kurtce. PIWA BRAK!!!

Ty widziałeś kiedyś kurwa uzbrojonego łosia?
Zgłoś
newguy 2013-02-24, 13:26 1
Zwierz dostał ,,na kręgosłup". Typowe dla tego typu strzału jest to, że zwierze pada w ogniu, a następnie podnosi się i ucieka, ale zwykle nie jest w stanie ujść więcej niż 400-500 m, trzeb wtedy z psem szukać postrzałka. A pudło typowe dla lunet ustawionych na 200 m i więcej, celował dobrze ale oś lunety i lufy były zbytnio rozbieżne, i powinien wziąć na to poprawkę.
Zgłoś
jakniejaktak 2013-02-24, 13:30
""Profesjonalista" nie dość, że strzelał z bliska to jeszcze źle trafił, łoś kozak wstał i pobiegł dalej... "

I na chuj opisujesz cały filmik? Skoro tak to po co go w ogóle oglądać
Zgłoś
Snejku 2013-02-24, 13:31
Jak ja kocham internet... Codziennie beka z debili
Zgłoś
d................k 2013-02-24, 13:32
A na chuj strzelać do łosia?
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-02-24, 13:32 2
Przecież dobrze zrobił mośki Łoś dostał padł mógł go dobić ale tego nie zrobił choć się przymierzał. Po to teraz jest piesek, że jak Łoś sobie pobiegnie i padnie niedługo gdzieś w lesie to piesek da znak gdzie leży ale wy madrale wiecie, że nie trafił imbecyl itp. a jak się upierdzieli głowę kaczce, kurze, gęsi i ona przez chwile jeszcze biega i rusza się bez głowy to powiecie, że źle głowę uciął bo się rusza? Jebnijcie się w czerepy znawcy.
Zgłoś
yabol^ 2013-02-24, 13:52
wszystko fajnie pięknie ale nie wmówicie mi, że to G. Bush
Zgłoś
b................0 2013-02-24, 13:54 4
bloodwar napisał/a:

Koleś świetnie sobie dobrał ubiór maskujący, w czerwonej bluzie na 100% żadne zwierze go nie przyuwazy

Myśliwi celowo zakładają ubrania w ostrych odcieniach kolorów, które nie występują naturalnie. Robią to dlatego, żeby zminimalizować ryzyko omyłkowego postrzelenia innego myśliwego.
Zgłoś
gawlow 2013-02-24, 14:31 1
@up dokładnie , i jeszcze jacyś idioci dają piwo za tamten durny komentarz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem