📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebany huj, dlaczego nagrywal pod okno ... kurwa nic nie widac jak czlapie ten przyjeb
myslalem ze napisales brajanem kurwa ale zjeb jestem
Papa_SS napisał/a:
mamy oczy jprdl, chcesz zabłysnąć napisz to brajelm .
myslalem ze napisales brajanem kurwa ale zjeb jestem
Papa_SS napisał/a:
mamy oczy jprdl, chcesz zabłysnąć napisz to brajelm .
mówisz i masz!
swoją drogą, co robisz z zaoszczędzonym czasem, pisząc zjebanymi skrótami typu "jprdl"?
Nie chce być nieuprzejmy dla pewnej części użytkowników ale ta ,,pizda” przynajmniej coś robi w życiu. Np. dostarcza nam nateriały
Od teraz będzie jeździł z siodełkiem
wojtekpwse napisał/a:
Nie chce być nieuprzejmy dla pewnej części użytkowników ale ta ,,pizda” przynajmniej coś robi w życiu. Np. dostarcza nam nateriały
Jak można podpisać zgodę na pobranie organów po twojej śmierci to użytkownicy na sadolu powinni podpisywać jakieś pozwolenie na udostępnianie materiałów z własnej śmierci jeżeli takowe występują. Jak już nie żyjesz to chuj Cię to obchodzi a przynajmniej ktoś się albo uśmieje albo będzie wiedział na co uważać żeby też tak nie skończyć.
Jeśli to nie zlepek dwóch niepowiązanych filmów, to dobry materiał
Pewnie wali konia.
Poza tym chyba zdał sobie sprawę, że się skompromitował i usunął ten swój wysryw. I dobrze.
metyoo napisał/a:
mówisz i masz!
swoją drogą, co robisz z zaoszczędzonym czasem, pisząc zjebanymi skrótami typu "jprdl"?
Pewnie wali konia.
Poza tym chyba zdał sobie sprawę, że się skompromitował i usunął ten swój wysryw. I dobrze.
typ ma zasadę, ,,drogi są dla idiotów wiec ja pierdolnę przez las" a co mi tam
brakuje mi tu tego kreskówkowego krzyku jak w przepaść spada postać
wojtekpwse napisał/a:
I nie tylko materiały.
Uprawia jakiś tam sport, taki przejazd daje zajefajną adrenalinkę i wysiłek głównie fizyczny, ale myśleć też trzeba.
Dla jasności - ja nie jeżdżę, ale wiem "z czym to się je" - to nieco trudniejsze niż pisanie komentarzy na sadisticu.
Pozdrowienia dla sadisticowych koniobijców...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów