Sam się o to prosił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
mi sie tam spodobalo. mam takie wrazenie, ze w przyszlosci juz nie bedzie fuczal
Jak go pięknie przewinął, mistrz finezji i walki. Tego nie da się raz obejrzeć.
To jacyś nasi ortalionowi rycerze na emigracji?
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
najpierw sie pruje a zaraz col the polise po wpierdolu no nie moge takich kurw bez honoru wytrzymac..............
Atakujący debil, pomógł przeciwnikowi, wychylił się w przód przy ciosie, i oderwał tylną nogę, jakby się w dupe chciał sam kopnąć
Pizdeusze. Ja, to na kurwie bym robił10...... no i oszczał ciepłym moczem
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów