18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Poszła jak na rzeź
Dżepetto • 2024-05-03, 18:56
W Przasnyszu 17 latka w wyniku nieumiejętnego przechodzenia przez jezdnię została potrącona przez wynalazek typu Smart. Z ciężkimi obrażeniami trafiła do szpitala, zaś kierowcy piździka zatrzymane zostało prawo jazdy.

Zgłoś
bialy_alfons 2024-05-06, 9:16
ona mu wtargnęła
Zgłoś
cezar910426 2024-05-07, 14:53
Jak ktoś bfoni gówniary to jest pierdolnięty. Niech się kurwisko cieszy że nie trafiła na wojskowego jelcza albo coś większego tylko na smarta. Jebać takich pieszych niech ich rozjeżdżają.
Zgłoś
mazga50 2024-05-08, 18:23
Wtargnięcie pod nadjeżdżający pojazd.
Brawo dla energetyków, za postawienie takiego słupa. Zasłania widoczność na skrzyżowaniu.
Zgłoś
ellsworth 2024-05-11, 14:17
bleblebator1 napisał/a:

Dwie sprawy.
Potrącona gadała z koleżanką przy pasach.
Kierownik widział stojace i plotkujące baby przy pasach
Ale przy przejściu jest szeroki u podstawy słup, który w pewnym momencie zasłonił dziewczyny. A jedna z nich w pewnym momencie ruszyła i nagle wynurzyła się zza słupa i było za późno.
Bardziej wina pieszej

Pierdolisz! Kierowca ma zachować szczególną ostrożność w rejonie przjeścia dla pieszych. Widząc w jego pobliżu osoby, niezależnie czy miały zamiar przechodzić, czy nie, powinien znacznie zwolnić i bacznie obserwować otoczenie, będąc gotowym na zatrzymanie się przed przejściem. A co zrobił? Chuja zrobił! Jechał jak gdyby tam w ogóle tego przejscia nie było!
Zgłoś
Morfi717 2024-05-11, 17:01
zawsze gnije z was umysłowe ameby, które uznają że wykładnią prawa jest wasze widzimisie albo "a w kraju X to jest inaczej". To se kurwa jedź tam gdzie auto ma pierwszeństwo i zamknij już ten ryj. W KD jest jak wół napisane, że pojazd jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu wchodzącemu na przejście. Tam nie ma "lub" albo pola do interpretacji. Nie podoba ci sie? To wypi*laj do komunikacji miejskiej albo pod sejm skandować swoje niezadowolenie. Jak już musicie uskuteczniać te swoje dyskusje i wydawać wyroki czyja jest wina, to zawsze z dopiskiem "wina pieszego, bo ja tak uważam". Na czerwonym też przejeżdzasz bo w twoim pustym łbie pojazd na zielonym ci wtargnął na skrzyżowaniu? Ja zawsze dojeżdzając do przejścia zwalniam i wkurwia mnie jak pieszy stoi i czeka aż ja się zatrzymam, ale wiem że robi to przez takich pojebów jak wy, którzy w dupie mają z góry ustalone reguły zachowania na drodze. Świetymi krowami to jesteście wy, a nie piesi, bo to wam sie wydaje, że jesteście ponad prawem. Prawo swoje a wy i tak macie racje, prawda? a chuj z wami
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów