📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policja tam przejebana jest. Gosciu leży juz rozjebany to jeszcze go w kajdany hahah
Gdzie się podziały opisy "ale teraz już nie będzie, bo nie żyje"? Pinkman obraziłeś się za ostatni komentarz o twoim nagrobku?
lukas_21221 napisał/a:
Policja tam przejebana jest. Gosciu leży juz rozjebany to jeszcze go w kajdany hahah
Bez kitu też zawsze miałem z tego bekę... jaka tam znieczulica
Jeszcze lepiej, wygląda trochę tak jakby po postrzeleniu i skuciu próbowali go ratować
Swoją droga skucie po postrzeleniu ma na celu raczej zabezpieczenie policjantów aby w razie W postrzelony nie zrobił czegoś niekontrolowanego (duża część tych idiotów jest na dragach i nie czują bólu w tradycyjny sposób).
Swoją droga skucie po postrzeleniu ma na celu raczej zabezpieczenie policjantów aby w razie W postrzelony nie zrobił czegoś niekontrolowanego (duża część tych idiotów jest na dragach i nie czują bólu w tradycyjny sposób).
tackx napisał/a:
Ale bym odstrzelił tego pchlarza.
on sie przynajmniej w przeciwieństwie do Ciebie do czegoś nadaje
Ostatnie podrygi martwej ostrygi. Taki sierściuch może zawsze w ostatnich chwilach swego marnego żywota odwalić jakiś desperacki, nieprzepisowy numer (np. granacik w łapie, zawleczka w zębach), więc lepiej jak obie łapy ma cały czas obok siebie i na widoku. Później i tak nie robi mu to już żadnej różnicy.
Uwielbiam takie filmy ... Widać że kasa wydana na policję nie poszła na marne i przynajmniej strzelać potrafią
Dobrze że skuli te podziurawione zwłoki, nigdy nie wiadomo czy za rogiem nie czai sie jakiś nekromanta(czy tam anioł z pierogiem).
Biedny psiak, jeszcze od zjeba mógł się czymś zarazić:/
HermanVonSztolc napisał/a:
Bez kitu też zawsze miałem z tego bekę... jaka tam znieczulica
Chyba nie widzieliście nagrania, które było tu ostatnio. Mokebe przyjął z 10 pestek i jeszcze się rzucał. Naćpany typ mimo, że postrzelony to jest w stanie jeszcze odstawić coś głupiego bez kajdanek więc im się nie dziwię, że "Safety first"
lukas_21221 napisał/a:
Takie mają prawo nawet trupa w kajdanach musza mieć.
A u nas co beka strzelają w powietrze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów