Szukamy świadków tego zdarzenia, nagrania. Jeżeli ktoś byłby w posiadaniu informacji, nagrań tego wypadku prosimy o kontakt z komisariatem w Łososinie Dolnej, tel. 18 444 90 41 lub bezpośrednio do uczestnika zdarzenia na adres mailowy rlibox@wp.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca ryczał na równi z babskami.
To jednak nie istotne. Sprawcę trzeba namierzyć i jeżeli po takiej akcji uciekł, należy go na 12 lat wsadzić do więzienia. Jako rzecze prawo.
To jednak nie istotne. Sprawcę trzeba namierzyć i jeżeli po takiej akcji uciekł, należy go na 12 lat wsadzić do więzienia. Jako rzecze prawo.
W CSI z tego nagrania to by jeszcze zbliżenie twarzy kierowcy z lusterka wyciągnęli
Najgorsze w takich przypadkach jest to, że kurwa która to wszystko spowodowała siedzi u siebie w ogródku i robi grilla z rodziną. A to właśnie ten chuj powinien leżeć w rowie z rozłupaną czaszką. Przejrzeć monitoringi sklepów i banków w dalszej drodze. Może coś mają.
To jest droga Nowy Sącz-Brzesko. DK 75 nie idzie przez Tarnów.
mówię dlaczego on ma lektora męski głos w navi.
teraz wiem
teraz wiem
Kierowca cipa i skąpy chuj - tak się właśnie kończy kupowanie chińszczyzny!
Kamera z prawdziwym HD 1080p pozwoliłaby na odczytanie tablicy rejestracyjnej bez najmniejszego problemu.
Pamiętajcie sadole - chytry 2 razy traci... no chyba, że ktoś jara się materiałami chujowej rozdzielczości
Kamera z prawdziwym HD 1080p pozwoliłaby na odczytanie tablicy rejestracyjnej bez najmniejszego problemu.
Pamiętajcie sadole - chytry 2 razy traci... no chyba, że ktoś jara się materiałami chujowej rozdzielczości
Gdyby jechał jak prawdziwy Polak pół metra od zderzaka to miałby numery a tak to niech cierpi
mygyry napisał/a:
W CSI z tego nagrania to by jeszcze zbliżenie twarzy kierowcy z lusterka wyciągnęli
Bardzo nieścisłe - to byłoby odbicie z samochodu, który jechał ZA nagrywającym ;]
Pomoc w poszukiwaniach? I to ma być kurwa żart?! A gdzie reszta nagrania?! Kolo se włączył kamerę od tak bo "o pa, może jebnie"?! Na pewno nagrywający ma zbliżenie na tablice rejestracyjne typa. Bo nagle chyba nie zrespili się od tak jak w GTA?!
W każdym razie, mam nadzieję że sprawcę wypadku spotka zasłużona kara...
W każdym razie, mam nadzieję że sprawcę wypadku spotka zasłużona kara...
Pierdolę ale się wystraszyłem od 0:21 miałem głośno głośniki uprzedzaj o takich rzeczach jak wstawiasz filmy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów