Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ma ktoś może filmik jak gościu wbijaj do kościoła i roztrzelał wszystkich katolików plis pilnie potrzebuje
nie ale mam coś takiego;
Ma ktoś może filmik jak gościu wbijaj do kościoła i roztrzelał wszystkich katolików plis pilnie potrzebuje
Mówisz i masz:
cda.pl/video/62656889d
To nie google ziom
Ja dalej szukam mema gdzie gość rucha zwłoki. Byłabym wdzięczna jakby jednak ktoś go miał
Byłabym wdzięczna jakby jednak ktoś go miał
Ja go mam...
Sama wdzięczność nie wystarczy. Wrzucasz tu sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zdjecia-i-dyskusje-vt442165,825.htmcomments 3 zdjęcia z podpisem "sadistic" i mem jest Twój...
Cena nie podlega negocjacji...
Miejsce to gdzieś w Ameryce południowej prawdopodobnie Kolumbia czy Wenezuela. Na pewno nie Meksyk ani Brazylia.
Szukam filmu na którym młody chłopak stoi sobie na moście, podchodzi do niego dwóch innych młodych, łapią go chyba za kostki i zrzucają z mostu. Szybka akcja, zabójstwo z zimną krwią bez zastanowienia.
Miejsce to gdzieś w Ameryce południowej prawdopodobnie Kolumbia czy Wenezuela. Na pewno nie Meksyk ani Brazylia.
zrzut z mostu to kojarzę ten filmik
sadistic.pl/nauka-latania-vt534783.htm
Sama wdzięczność nie wystarczy. Wrzucasz tu 3 zdjęcia z podpisem "sadistic" i mem jest Twój...
Cena nie podlega negocjacji...
Nie dobijemy targu. Ale negocjator z Ciebie naprawdę dobry
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów