18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pralpunkt 2020-11-04, 21:46 2
Ale co się chłopa czepiać, spięty ładunek, waga nie przekroczona, kolor jak kolor auta, może to taka wersja Turystyczna Seicento
Zgłoś
mattheo 2020-11-04, 21:50 4
Przeciez gość wiezie styropian.....
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-11-04, 21:59 1
mattheo napisał/a:

Przeciez gość wiezie styropian.....

Opór powietrza
Zgłoś
C0C0JUMBO 2020-11-04, 23:00 6
Nie zesrajcie się... Jedzie przez jakis koniec świata, modląc się by drogówka nie stała... Jedzie powoli... Nie wiem co w tym sadystycznego...
Zgłoś
wudun 2020-11-04, 23:40 8
lskkks napisał/a:

Opór powietrza

Seiczento nie osiąga takich prędkości aby zaistniało takie zjawisko fizyczne jak „opór powietrza"
Zgłoś
piter52 2020-11-05, 0:53 1
Indie i inne Malezje właśnie strzeliły se w łeb...
Zgłoś
mu72 2020-11-05, 1:34
Zamienię DAF-a na seicento
Zgłoś
SpeedyG 2020-11-05, 5:58
Iście ułańska fantazja. Dla mnie to mistrz sztaunku.
Zgłoś
luja27 2020-11-05, 6:55 1
Ktoś postanowił WYPIERDALAĆ

Luja
Zgłoś
janlew 2020-11-05, 10:03
No i co ? Ja pamiętam 20 lat temu to był standard. Przeprowadzka z mieszkania do mieszkania, to były 3-4 kursy na dachu poloneza. Graty do środka, a kanapy i szafy na dach. Nikt się nie czepiał, no ale nie byliśmy w UE
Zgłoś
TRQPL 2020-11-05, 11:01
Typowy transport w "JanuszTrans"

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Ja_pikole 2020-11-05, 11:27
Po chuj dają te debilne podkłady muzyczne?
Zgłoś
Paw1915 2020-11-05, 12:45
C0C0JUMBO napisał/a:

Nie zesrajcie się... Jedzie przez jakis koniec świata, modląc się by drogówka nie stała... Jedzie powoli... Nie wiem co w tym sadystycznego...

Wcześniej jechał przez centrum miasta
Zgłoś
p................k 2020-11-05, 18:36
wudun napisał/a:

Seiczento nie osiąga takich prędkości aby zaistniało takie zjawisko fizyczne jak „opór powietrza"

Taki z silnikiem 1.1 to nie jest taki ostatni wcale.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów