📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla dbających o swój narząd słuchu - wyciszyć!
Tak to jest jak wybiega jakiś idiota na ulice i nie patrzy
Widziałem porażenia prądem, ciecie nożem i inne ostre filmy, ale nie mogę tego oglądać!
Najgorsze ze w filmie większość zdarzeń to wina rodziców lub opiekunów...
Najgorsze ze w filmie większość zdarzeń to wina rodziców lub opiekunów...
Potem tylko pierdolenie, tak jak z większością cyklistów, "wina kierowcy, pewnie za szybko jechał i nie patrzył", a prawda taka, że jak ostatnio wracałem znad jeziora to jedna laska mi wbiegła zza drzewa, miała szczęście, że jechałem wolno i było pobocze, jeden rowerzysta jechał bez świateł, a kolejny miał kamizelkę odblaskową.. szkoda, że założył na nią plecak jebany idiota. Zauważyłem go na odległości może z 10 metrów. Potem płacze, że kierowcy wariaci i mordercy. Pfu!
Dobrze tak jebanym gówniarzom, trochę kurwa mózgu w tej pustej kopule i nic by się nie stało, chuj że dziecko, ja jakoś pod samochód nie wpadłem, może dlatego, że myślałem, a nie tak jak Ci gówniarze powyżej, na pohybel młodzieży
Pierdoleni samobójcy ale kto jak nie oni dają nam mnóstwo zabawy
Wychodzenie z pomiędzy samochodów na ślepo to taki sam rodzaj samobójstwa co suicide by cop. Wyróżniania nagród Darwina porozdawać i kończymy imprezę
Szkoda że większość przeżyła, zrobią później prawko, ku uciesze nam użytkownikom Sadola
Gonzoitano napisał/a:
dla dbających o swój narząd słuchu - wyciszyć!
No to mamy kandydata na zdobywcę największej liczby piw
jak debile patrzeć nie umieją to tak jest, najgorsze naprawde w tym wszystkim jest to że kierowca zawsze dostaje po dupie a nie ten łeb co niby "poszkodowany"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów