Wcześniej zadźgał dwie kobiety. Potrącony chwilę potem dostał ataku epilepsji i zmarł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zaraz chory psychicznie, pisze się Rosjanin.
Rasizm jest OK.
Czyli historia z happy endem
Obstawiam, że ta epilepsja najpierw jego rękami zadźgała te dwie kobiety, a potem zabiła też tego biedaka. Oby ją złapali sukę!
Ale życie może być przewrotne. JEsteś prostym człowiekiem. Wracasz sobie zadowolony z pracy, bo dostałes podwyżkę w wysokości 2 zł, kupujesz ziemniaki i boczek, żeby było przy czym świętować, w domu czeka kochająca żona, a jakiś popapraniec wysakuje nagle zza rogu i wbija Ci 30 razy kosę w bebechy i umierasz powoli we własnym gównie i szczynach. Ja pierdole, przerażające. NA chuj to całe carpe diem?
Ciekawe czy zdążył skorzystać
Wszędzie tam gdzie są biali i czarni"
Carpe diem(żyj dniem) właśnie po to, by w takiej sytuacji nie czuć, że nie korzystało się z życia.
Trochę Ci się pomyliło ;p
Carpe diem(żyj dniem) właśnie po to, by w takiej sytuacji nie czuć, że nie korzystało się z życia.
Jakbym słuchał radio i puszczaliby mi taką muzykę to sam bym chodził po ulicy i wariował.
CHEEKI BREEKI
IV DAMKE
Dawaj dawaj,jeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów