📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekam na lincz w Polsce
Dobrze aby to był jakiś polityk, no minimum ksiądz
Dobrze aby to był jakiś polityk, no minimum ksiądz
kurwa w bmw, czego się spodziewać?
BRAAAAWOOOOO !!!! zrobił jej skrobankę, już ma po problemie
Uczciwym ludziom to zawsze wiatr w oczy, bass w rękę, chuj w dupę i julka pod koła...
No i bardzo dobrze. Co to ma znaczyć, że blokują ulice, utrudniają życie tym, którzy nie mają z tym nic wspólnego? Niech politykom blokują wjazd na posesję czy do sejmu, a nie każdemu. Wraca człowiek zmęczony z roboty, chce obiad zeżreć i nie może, bo jakieś lewackie bydło ma ból macicy i musi po prostu zrobić na złość każdemu, a nie temu przeciwko komu protestują. Taki Kaczyński czy inny pisuar ma na to wyjebane przecież...
Chyba na masce BMW, a potem na asfalcie.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Chyba na masce BMW, a potem na asfalcie.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Mogła mu suka nie blokować drogi. Po chuj się tam wpierdala. Ma za swoje i szczerze? Kazdy kto tak robi powinien się z czymś takim liczyć.
Dlaczego skoro ludzie chcą walczyć z rządem, nie skupią się w grupie i nie pojadą robić rozpierduchę w stolicy, najlepiej pod Sejmem, tak jak nie raz robili to górnicy domagający się swoich praw, tylko utrudniają życie innym, zwykłym ludziom? W tym szaleństwie walki o cipę może warto byłoby się zastanowić tak poza tym, czy to kręcenie afery nie jest przypadkiem rządzącym na rękę, żeby zasłonić coś innego, co chcą odjebać nam wszystkim.
SuchyHarry napisał/a:
Dlaczego skoro ludzie chcą walczyć z rządem, nie skupią się w grupie i nie pojadą robić rozpierduchę w stolicy, najlepiej pod Sejmem, tak jak nie raz robili to górnicy domagający się swoich praw, tylko utrudniają życie innym, zwykłym ludziom? W tym szaleństwie walki o cipę może warto byłoby się zastanowić tak poza tym, czy to kręcenie afery nie jest przypadkiem rządzącym na rękę, żeby zasłonić coś innego, co chcą odjebać nam wszystkim.
Wykorzystują emocjonalną naturę kobiet. Tyle krzyku o coś co dotyczy tak małej liczby kobiet? Przecież większość z nich nigdy nie dotknie taka sytuacja. Ryzyko jest zawsze, ale takie jest życie.
Dałem piwko od razu po przeczytaniu tytułu.
Ponadto widać, że hołota rzuciła się na auto. Nie trzeba konia adwokata, żeby kierowcę wybronić. Mam nadzieję, że jeszcze zapłacą za uszkodzenia.
Ponadto widać, że hołota rzuciła się na auto. Nie trzeba konia adwokata, żeby kierowcę wybronić. Mam nadzieję, że jeszcze zapłacą za uszkodzenia.
WDR 25533- pewnie go nie znajdą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów