18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:01
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:11
bolerro 2013-01-10, 23:08
Mi kiedyś babcia wyleciała zza dostawczaka pod samochód. Fartem kurwa jej nie jebłem, bo miałem jakieś przeczucie i po prostu puściłem pedał gazu. I wina byłaby moja, bo nie uważałem...
Zgłoś
Biellik 2013-01-10, 23:15 1
jednego ruska mniej
Zgłoś
mihaueeek 2013-01-10, 23:16 5
To co napisze teraz może i jest nienormalne ale taka w dupe uprzejmość kierowców którzy na prawym pasie zatrzymują się żeby przepuścić pieszych jest zajebiście niebezpieczna czego przykład mamy na filmie, zaraz się ktoś przypierdoli że przejście dla pieszych że znak widać jak chuj, no widać ale kto z nas nie zapierdala, wiadomo że nie zwalnia to nas z myślenia za kółkiem ale mówmy kurwa jak jest a to że głupia cipa zobaczyła że ją puścił na jednym pasie nie znaczy że na drugim coś nie będzie zapierdalało a nie wybiega jak na pole, szkoda jedynie dziecka bo pod opieką matki więc gówno mogło zrobić. Droga to jest dla samochodów a nie kurwa pieszych, u nas w kraju te piździelce chodzą jak święte krowy, parę lat temu byłem w Turcji, drogi piękne zapierdalają po nich aż miło a pieszy porusza się biegiem patrząc tylko czy coś nie jedzie, policji mało a wypadku nie widziałem żadnego.
Zgłoś
s................s 2013-01-10, 23:18 5
XasakkuX napisał/a:

A teraz konkurs. Co bym zrobił gdyby to była moja kobieta i moje dziecko?
A: Wezwałbym drogówkę.
B: Wyciągnął śmiecia z zza kółka i zaciągnął go do tylko mi znanego miejsca, gdzie bym go zostawił skutego na 3 dni podczas gdy ja bym tworzył scenariusz, w którym bym określał grubość i długość gwoździ, rozmiar i zastosowanie sekatora, zakup zajebistego akumulatora w wyposażeniu z klemami itp. itd.
C: Przeprosił kierowcę za kłopoty i zniszczoną maskę.

D: Gówno byś zrobił.
Śmieszy mnie takie pitolenie "ale bym typa torturował, pierdu pierdu". To dobre na forum WP.PL. Każdy tak pierdoli, ale tylko w teorii. W praktyce jakoś się nie spotyka takich przypadków.

Aż dziw że nie podałeś opcji w stylu "zająłbym się reanimacją" albo "wezwałbym karetkę".
Zgłoś
Archilus 2013-01-10, 23:26 5
@mihaueeek - Nie wolno wyprzedzać na skrzyżowaniach i na pasach. Jak ją puścił na pasach to równo z momentem dotknięcia stopą jezdni miała pierwszeństwo. Tylko zjeby tak zapierdalają jak ten po lewej na filmiku, a stwierdzenie, że droga jest dla samochodów a nie dla pieszych pokazuje tylko, że chyba Ty egzaminu na prawko nie przeszedłeś pomyślnie.
Zgłoś
jeloo 2013-01-10, 23:27 3
Miałem kumpla który tak kiedyś ludzi uratował. Puścił jakąś kobietę i zobaczył w lusterku typa który wyprzedza i zapierdala przy tym jak szalony no i ani kobieta nie miała szans go zobaczyć bo dostawczakiem jechał, ani ten zapierdalający nie widział tej kobiety. No i kumpel wjechał na sąsiedni pas pod skosem, żeby tego kolesia do rowu zeszlifować.
Zgłoś
Loaloa 2013-01-10, 23:31 1
Co za dzicz. Polska niewiele lepsza, dlatego za wyprzedzanie przed przejściem dla pieszych są takie wysokie kary. Piszecie, że matka głupia, bo nie popatrzyła czy jakiś bohater się w bolidzie nie zbliża. W pewnym sensie macie rację. Gdy mieszkałem w Krakowie dorobiłem się oczu dookoła głowy. To, co te buce odpierdalały przechodziło ludzkie pojęcie. Każdemu kołtunowi za kółkiem życzę śmierci kogoś z jego rodziny, może to co niektórych by otrzeźwiło.
Zgłoś
jubbaday 2013-01-10, 23:32 6
mihaueeek napisał/a:

To co napisze teraz może ...

Jak jestem osobą lubującą się w wolności i braku zakazów tak wypowiedź jak twoja całkowicie powinna Cię pozbawić nawet możliwości robienia prawa jazdy. Jeśli uważasz, że jak co najmniej 2 samochody zatrzymują się przed przejściem dla pieszych to jest dobry moment do zapierdalania po lewym pasie to szczerze nie powinieneś jeździć niczym innym niż resorakami po dywanie. I szczerze i głęboko życzę ci byś przeżył taki wypadek jak ta kobieta i reszta rodziny podcierała ci dupę do końca twojej żałosnej egzystencji wojowniku dróg od siedmiu boleści.
Zgłoś
dsn1 2013-01-10, 23:37
Oho, "Jedź bezpiecznie" z tvp Kraków się kłania
Zgłoś
M................o 2013-01-10, 23:41
divx94 napisał/a:

Po uderzeniu pilot opuścił scenę

jak mógł!!!
Zgłoś
qrowy 2013-01-10, 23:42
Warto ogladać takie filmy.

Jest plan zeby zejsc ponizej 2000 zabitych w wypadkach w Polsce do (uwaga) roku 2020.
Podobny plan wystosowaly kraje skandynawskie, z tymze liczba zabitych to 0.

Uwazajmy na drogach.
Zgłoś
ellsworth 2013-01-10, 23:43 3
bassBob napisał/a:

Ten kraj to patologia, dobrze, że u nas tak nie jest.

Tak ci się tylko wydaje. Z perspektywy ludzi Zachodu u nas jest tak jak my postrzegamy Rosję. Nie ma tyle kamer więc tak nie idzie w świat, ale zazwyczaj jak ktoś z Francji czy Szwecji zapuści się samochodem do naszego kraju, to mówi "nigdy więcej!" Dla nich to nie do pomyślenia by rażąco przekraczać prędkosc, wyprzedzać w niedozwolonych miejscach, gadać przez komórkę, itp. a u nas to codzienność.
Zgłoś
L................k 2013-01-10, 23:59
10/10
Zgłoś
wympal 2013-01-11, 2:53 1
W całym Zjednoczonym Królestwie (populacja przeszło 70mln) w ciągu roku na drogach ginie tyle ludzi, co w Polsce w jeden długi majowy łikend. Dla brytyjczyków jesteśmy takim samym, głupim i dzikim gównem jak ruscy, ukraińcy czy litwini. A na taką opinię pracuje się długo i sumiennie.
Zgłoś
dziczek91 2013-01-11, 7:34
A dobrze jej tak, jest z rosji - niech umiera razem ze swoim potomstwem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów