Takie właśnie filmy uświadamiają mi jak bardzo trzeba być ostrożnym i odpowiedzialnym na drodze.
Takie właśnie filmy uświadamiają mi jak bardzo trzeba być ostrożnym i odpowiedzialnym na drodze.
Moim zdaniem każdy obywatel powinien obowiązkowo odbyć kurs z kodeksu ruchu drogowego, część o pieszych i się kurwa nauczyć, że się nie włazi na jezdnie zza przeszkody ani nie wpierdala pod rozpędzone auto. I przechodzi się stanowczo, nie przebiega kurwa na czerwonym bo mi tramwaj spierdoli.
Ostatnio prawe rozjechałem jakąś tępą pizdę, bo wbiegła za jakimś facetem na czerwonym świetle i nawet się łaskawie nie spojrzała czy ktoś nie jechał (ja miałem zielone). I biegła bo by jej tramwaj uciekł. Czy życie jest mniej ważne niż zdążenie na czas?
A ja się kurwa pytam jaką trzeba być tępą pizdą, żeby idąc z dzieckiem nie obejrzeć dokładnie czy coś nie jedzie. Tak kurwa ciężko wyjrzeć czy ktoś nie jedzie zza samochodu? Czasami jak jeżdżę to widzę takie święte krowy. Widzi że ktoś się zatrzymał na 3 pasmowej jezdni to napierdala przed siebie, głowa w dół i ma wyjebane. Czasami są sytuacje, że się zagapisz, albo nie zauważysz tych jebanych pasów, a te głupie kurwy się ładują na to przejście jakby im się coś w dupę wwiercało. Jak sam przechodzę przez jezdnie to zawsze dokładnie ją obserwuje, a nie zapala się zielone, to się wpierdalam jak jakaś tępa krowa, którą ktoś batem w dupala jebnął. Wina kierowcy, ale mam nadzieje że matka jak zrobi sobie kolejnego bachora to będzie kurwa ostrożniejsza na tych pasach.
Moim zdaniem każdy obywatel powinien obowiązkowo odbyć kurs z kodeksu ruchu drogowego, część o pieszych i się kurwa nauczyć, że się nie włazi na jezdnie zza przeszkody ani nie wpierdala pod rozpędzone auto. I przechodzi się stanowczo, nie przebiega kurwa na czerwonym bo mi tramwaj spierdoli.
Ostatnio prawe rozjechałem jakąś tępą pizdę, bo wbiegła za jakimś facetem na czerwonym świetle i nawet się łaskawie nie spojrzała czy ktoś nie jechał (ja miałem zielone). I biegła bo by jej tramwaj uciekł. Czy życie jest mniej ważne niż zdążenie na czas?
Mam taki sam pogląd na temat pieszych jak ty. Ile razy widziałem, że gość na prawym pasie zatrzymuje się, a przechodzień myśląc- 'o zatrzymał się na jednym pasie więc nie ma prawa mnie nikt pierdolnąć na drugim'. Otóż nie ma, ale jak pierdolnie to zabije. I tak wyskakują- najczęściej kobiety, bo mężczyzna ma trochę jebanego instynktu samozachowawczego i z reguły jak już wyjdzie na pasy to się kurwa skrada i patrzy czy na drugim pasie pustka.
Czy Wy naprawdę nie widzicie, że tam jest jedna jezdnia, a więc dwukierunkowa, i auto jadące lewym pasem po prostu wyprzedza kolumnę samochodów? Tam nie ma dwóch pasów. I to uśpiło uwagę kobiety, do tego pogoda jak pogoda, kaptur na głowie, śnieg pada, teoretycznie wszyscy powinnie jechać wolniej, a już na pewno nie wyprzedzać na pasach. Z drugiej strony takie sytuacje uczą (niestety nie tych, którzy zginęli), że oczy trzeba mieć wszędzie, a uwaga musi być przeogromna, tym bardziej będąc przechodniem na ulicy, czy nawet przy niej.
mihaueeek, Hassos, nie wypowiadajcie się nigdy więcej w tematach wypadków, a najlepiej nie wsiadajcie za kółko w ogóle.
Tak, ja też się spiąłem, ale nie wytrzymałem i pękłem jak tania guma na fiucie. Ogarnijcie się ludzie...
Czy Wy naprawdę nie widzicie, że tam jest jedna jezdnia, a więc dwukierunkowa, i auto jadące lewym pasem po prostu wyprzedza kolumnę samochodów? Tam nie ma dwóch pasów.
Nie ma dwóch pasów? A co jest? Jeden wielki szeroki, czy trzy małe?
I to uśpiło uwagę kobiety
Kurwa idę (a raczej zapierdalam jak to bezmózgie stworzenie) przez jezdnię z małym dzieckiem, kiedy jak nie właśnie teraz powinienem być ostrożny jak nigdy?
Z drugiej strony takie sytuacje uczą (niestety nie tych, którzy zginęli), że oczy trzeba mieć wszędzie, a uwaga musi być przeogromna, tym bardziej będąc przechodniem na ulicy, czy nawet przy niej.
mihaueeek, Hassos, nie wypowiadajcie się nigdy więcej w tematach wypadków, a najlepiej nie wsiadajcie za kółko w ogóle.
Suma sumarum napisałeś prawie to samo co ja, a mimo to musiałeś się do mnie dojebać . Wytłumacz mi dlaczego ja mam nie wsiadać za kółko? Bo może chciałeś coś napisać, a zapomniałeś i dlatego nic nie rozumiem.
Tak, ja też się spiąłem, ale nie wytrzymałem i pękłem jak tania guma na fiucie.
Zły znak, radzę uważać
Czasami jak jeżdżę to widzę takie święte krowy. Widzi że ktoś się zatrzymał na 3 pasmowej jezdni to napierdala przed siebie, głowa w dół i ma wyjebane. Czasami są sytuacje, że się zagapisz, albo nie zauważysz tych jebanych pasów, a te głupie kurwy się ładują na to przejście jakby im się coś w dupę wwiercało.
Mam taki sam pogląd na temat pieszych jak ty
Stato pisze o trzypasmowej jezdni, Ty przytakujesz i razem sprawiacie wrażenie obłąkanych. Nie zauważyć przejścia dla pieszych? Zagapić się? Pojebało Was? No gratuluję rozwagi i uwagi na drodze. Dlatego między innymi napisałem, żebyście nie wsiadali za kółko. To takie upraszczanie podejścia do wszystkiego, tzn. "to co, że ja zapierdalam pod prąd, wyprzdzając kolumnę samochodów, z której pierwsze trzy auta atoją, w tragicznych warunkach pogodowych, chujowym samochodem? To co? Przecież pieszy może spojrzeć." Zawczasu chcecie się usprawiedliwić na przypadek takiej sytuacji? Do tego porównywanie właśnie trzypasmowej jezdni do jednopasmowej, co sporo zmienia, bo na "lewym" pasie na jezdni jednopasmowej, na przejściu dla pieszych naprawdę nie powinien pojawić się wyprzedzający samochód. Bez względu na wszystko. A znaki były nawet dwa.
Co do posiadania oczu dookoła głowy, to chyba oczywiste. Tylko dlaczego mają je mieć piesi, a kierowcy nie muszą? Bo przed utratą życia chroni ich samochód? Na przejściu tak - przy czołówce z ciężarówką nie
A swoje rady zachowaj lepiej dla siebie, mnie nie pouczaj
Czasami jak jeżdżę to widzę takie święte krowy. Widzi że ktoś się zatrzymał na 3 pasmowej jezdni to napierdala przed siebie, głowa w dół i ma wyjebane.
Wydaje mi się, że z tą 3 pasmową jezdnią to był przykład z życia wzięty.
Nie zauważyć przejścia dla pieszych? Zagapić się? Pojebało Was? No gratuluję rozwagi i uwagi na drodze.
Uwierz mi, czasem przejścia dla pieszych są źle oznakowane. Szczególnie na drogach dwupasmowych
Wydaje mi się, że z tą 3 pasmową jezdnią to był przykład z życia wzięty.
Uwierz mi, czasem przejścia dla pieszych są źle oznakowane. Szczególnie na drogach dwupasmowych
Obyśmy na takie nie trafiali, a jeśli już, to byśmy je zauważali. Powodzenia na drodze, już bez ironii, szerokości życzę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów