18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:01
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
d................4 2013-01-10, 18:21 1
Do wypadku doszło w dniu 9 grudnia w Kirov dzielnicy regionu Leningradu o 14:15 46 km z "Cola". 24-letni kierowca VAZ-2115 w nieregulowanym pieszych uderzył w drogowych przejściach przedszkole opiekunka № 1 osada Sinyavino-1 i jej 6-letnia córka. Z obrażeń dziecko zmarło w szpitalu, 24-letniej kobiety w stanie umiarkowanego hospitalizowanych - złamaną nogę, obojczyk i siniaki.

Po uderzeniu pilot opuścił scenę, zatrzymał się i wezwał pogotowie. Nie odmówił z badania, które wykazały, że był trzeźwy. Według niego, zauważył kobietę z dzieckiem, ponieważ z zatrzymanych samochodów.

Które prawdopodobnie mogą być dodawane, co gorsza obraz tego, co się stało - 25 sierpnia 2012 Near to przejście została uderzona przez męża na śmierć ofiary, ojca zmarłej dziewczynki. W niedzielę mieszkańcy Sinyavino-1, w którym nastąpił wypadek, zamierzamy zorganizować pikiety na drodze, w celu umożliwienia władzom lokalnym, aby zwracać uwagę na tego niebezpiecznego przejścia. I przewidywanie tego spontanicznego popularnego działania, pytanie na przejściu dla pieszych dzisiaj została podniesiona na posiedzeniu departamentu policji w Kirov dzielnicy regionu Leningradu. Wszystko jak w opowieści - Thunder Briańsk przerwy chłop nie przekraczające ...

Obejrzyj film, zrozumiecie, dlaczego nie przynieść ostrość do twórcy śmierci dziecka - wszystko to jest bardzo jasne. Mam nadzieję, że sąd, prawników itp. nie ma powodu, aby zapisać drania z więzienia. Przez pięć lat zdobył w sumie pięć w naszej stolicy - jest sufit, a maksymalna prędkość.
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-01-10, 18:27 7
@up A po polski?
Zgłoś
Hassos 2013-01-10, 18:29 39
divx94 napisał/a:

Do wypadku doszło w dniu 9 grudnia w Kirov dzielnicy regionu Leningradu o 14:15 46 km z "Cola". 24-letni kierowca VAZ-2115 w nieregulowanym pieszych uderzył w drogowych przejściach przedszkole opiekunka № 1 osada Sinyavino-1 i jej 6-letnia córka. Z obrażeń dziecko zmarło w szpitalu, 24-letniej kobiety w stanie umiarkowanego hospitalizowanych - złamaną nogę, obojczyk i siniaki.

Po uderzeniu pilot opuścił scenę, zatrzymał się i wezwał pogotowie. Nie odmówił z badania, które wykazały, że był trzeźwy. Według niego, zauważył kobietę z dzieckiem, ponieważ z zatrzymanych samochodów.

Które prawdopodobnie mogą być dodawane, co gorsza obraz tego, co się stało - 25 sierpnia 2012 Near to przejście została uderzona przez męża na śmierć ofiary, ojca zmarłej dziewczynki. W niedzielę mieszkańcy Sinyavino-1, w którym nastąpił wypadek, zamierzamy zorganizować pikiety na drodze, w celu umożliwienia władzom lokalnym, aby zwracać uwagę na tego niebezpiecznego przejścia. I przewidywanie tego spontanicznego popularnego działania, pytanie na przejściu dla pieszych dzisiaj została podniesiona na posiedzeniu departamentu policji w Kirov dzielnicy regionu Leningradu. Wszystko jak w opowieści - Thunder Briańsk przerwy chłop nie przekraczające ...

Obejrzyj film, zrozumiecie, dlaczego nie przynieść ostrość do twórcy śmierci dziecka - wszystko to jest bardzo jasne. Mam nadzieję, że sąd, prawników itp. nie ma powodu, aby zapisać drania z więzienia. Przez pięć lat zdobył w sumie pięć w naszej stolicy - jest sufit, a maksymalna prędkość.

Dobra rada ode mnie. Pierw przeczytaj co google ci tłumaczy, dopiero potem to wrzuć. Bo takiego bełkotu to żul z pod sklepu nawet nie zrozumie
Zgłoś
Ciastek2 2013-01-10, 18:33
Co tu dużo mówić.. piękny lot!
Zgłoś
d................4 2013-01-10, 18:42
@Hassos nie skorzystam bo nie chce mi się tłumaczyć tego gówna
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-01-10, 18:43
W ogóle to tylko ruskie tak kurwa biegają po przejściach. W życiu nie widziałem biegnącej matki z dzieckiem, tym bardziej gdy jest ślisko, po przejściu dla pieszych. Już o bezmózgim yeti z auta nie wspomnę. Ten kraj to patologia, dobrze, że u nas tak nie jest.
Zgłoś
Kakutniaczek 2013-01-10, 18:56
bassBob napisał/a:

W ogóle to tylko ruskie tak kurwa biegają po przejściach. W życiu nie widziałem biegnącej matki z dzieckiem, tym bardziej gdy jest ślisko, po przejściu dla pieszych. Już o bezmózgim yeti z auta nie wspomnę. Ten kraj to patologia, dobrze, że u nas tak nie jest.

Nie szkodzi - naturalna selekcja.
Zgłoś
Hassos 2013-01-10, 19:03 3
divx94 napisał/a:

@Hassos nie skorzystam bo nie chce mi się tłumaczyć tego gówna

To nie wrzucaj, bo nikomu nie pomogłeś
Zgłoś
endriu0094 2013-01-10, 19:11
Kurka wodna:(
Zgłoś
androgenius 2013-01-10, 19:13
Następnego bota mniej

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
ASAKKU 2013-01-10, 20:18
A teraz konkurs. Co bym zrobił gdyby to była moja kobieta i moje dziecko?
A: Wezwałbym drogówkę.
B: Wyciągnął śmiecia z zza kółka i zaciągnął go do tylko mi znanego miejsca, gdzie bym go zostawił skutego na 3 dni podczas gdy ja bym tworzył scenariusz, w którym bym określał grubość i długość gwoździ, rozmiar i zastosowanie sekatora, zakup zajebistego akumulatora w wyposażeniu z klemami itp. itd.
C: Przeprosił kierowcę za kłopoty i zniszczoną maskę.

Zgłoś
D-Rose 2013-01-10, 21:14
Zona mojego kumpla dokładnie w ten sam sposób zgineła w Szczyrku w 2010 roku. 21 cwel wyprzedzał na pasach z predkoscia 150km/h.

Nie dosyc, ze ją zabił to jeszcze ich nienarodzone dziecko. Typ dostał zarzut podwójnego morderstwa.
Zgłoś
androgenius 2013-01-10, 21:39 6
D-Rose napisał/a:

Zona mojego kumpla dokładnie w ten sam sposób zgineła w Szczyrku w 2010 roku. 21 cwel wyprzedzał na pasach z predkoscia 150km/h.

Nie dosyc, ze ją zabił to jeszcze ich nienarodzone dziecko. Typ dostał zarzut podwójnego morderstwa.

20 wcześniejszych cweli nie wyprzedzało?

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
D-Rose 2013-01-10, 22:53 2
androgenius napisał/a:

20 wcześniejszych cweli nie wyprzedzało?

21letni oczywiscie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów