film nie jest mój, trafił do mnie przypadkiem.
film nie jest mój, trafił do mnie przypadkiem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
z daleka widać auto, a ten wpierdolił się pod koła
Taaa nie twój, Odjechałeś jak zwykła pała zamiast zatrzymać się i pomóc. Chuj ci w ryj za to.
no tak, bo w tych wszystkich filmikach które wrzuca Halman, albo Jesse, to oni tych wszystkich ludzi mordują...
ja pierdolę, myślenie na poziomie ameby.
Od początku filmu do momentu wypadku naliczyłem około 40 różnych znaków- tylko po pasie, po którym jechał samochód. Jak kurwa można patrzeć na drogę, skoro kurwa trzeba cały czas napierdalać wzrokiem a to po pasach, a to po drodze, a to po słupkach, a to po przejściach nad drogą, kurwa...Dolicz do tego wszystkie lusterka, prędkościomierz, skrzynie biegów i jeszcze uważaj na polityków, żeby ci nie zajebali kasy z portfela....
Widać prawka nie masz i miał nie będziesz! A tego zjeba co wrzuca filmik i nie udziela pomocy powinno spotkać jebanie w dupe bez wazeliny!
Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie kurwa rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,
Qrwa! Kto ci dał dostęp do klawiatury! Jebnij się w łeb słownikiem! I powtarzaj, aż się zabijesz!
Tak czy siak, wina dzbana z BMW.
Ale nie wiem co ludzie maja w deklach, i chuj z tego ze pierwszenstwo maja, wpierdalaja sie bezczelnie bo im sie nalezy kurwa ustepstwo nie myslac o tym ze ktos im sprawi kalectwo lub bol. Mowie glownie tu o pieszych przewaznie ale pedalarzy tez sie to tyczy. Wiele razy naprawde nie zauwazylem ale jeszcze wiecej widzialem "swietych krow" w moim zyciu
Cmentatrze sa pelne ludzi z pierwszenstwiem lub tymi co im sie wydawalo ze maja pierwszenstwo
Tak czy siak, wina dzbana z BMW.
Ale nie wiem co ludzie maja w deklach, i chuj z tego ze pierwszenstwo maja, wpierdalaja sie bezczelnie bo im sie nalezy kurwa ustepstwo nie myslac o tym ze ktos im sprawi kalectwo lub bol. Mowie glownie tu o pieszych przewaznie ale pedalarzy tez sie to tyczy. Wiele razy naprawde nie zauwazylem ale jeszcze wiecej widzialem "swietych krow" w moim zyciu
Qrwa! Kto ci dał dostęp do klawiatury! Jebnij się w łeb słownikiem! I powtarzaj, aż się zabijesz!
Sadze ze jestes pedalarzem lub hulajstulejarzem. Ja wypowiedzi chlopakow powyzej doskonale rozumiem- sam jestem kierowca i nie raz hamowalem awaryjnie bo ktos mi wypierdolil pfzex maske. A ty pierdolisz smety jak jakis pizda. Troche zrozumienia
Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie kurwa rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,
Ja to nawet jak przechodzę przez drogę jednokierunkową to patrzę się w obie strony.
Mam ten nawyk dzięki sadiatikowi bardzo Wam za to dziękuję, sadole.
pedalarz korzysta ze swego świętego prawa pierwszeństwa podczas przecinania jezdni i chuj mu zrobicie. zabij się ale prawa swoje masz!
Akurat podczas przecinania jezdni pedalarz nie ma pierwszeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów