18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bohdan_lazuka 2013-09-09, 21:26 1
Czytam komentarze i ogólnie to już wiem dlaczego Rostowski jest w stanie podnieść VAT do 23%, zabrać pieniądze z OFE i opodatkować obroty zamiast zysków. Polacy to idioci.

Po wstępie, do rzeczy.

Kierowca wjechał przy 90km/h na czerwonym świetle na skrzyżowanie, potrącił chłopaka i uciekł z miejsca zdarzenia.

Wniosek:
- przekroczenie prędkości o 40: 8pkt + 400 zł
- potrącenie człowieka - 250 zł mandatu za kolizję
- ucieczka z miejsca zdarzenia - 12 lat więzienia.

Dla mnie rachunek jest prosty. Kierowca powinien dostać 12 lat więzienia, 8 punktów karnych i 650 zł mandatu. Dziękuję.

Nie pierdol
Zgłoś
b................0 2013-09-09, 21:59
Taa, jak jadę po chodniku dzielonym ze ścieżką rowerową to mogę dostać mandat, ale jak przejadę po zebrze tam gdzie niby jest także przejazd rowerowy to już jest cacy Policja interpretuje przepisy jak chce i tyle.
Zgłoś
palamerek 2013-09-09, 22:01
Jebnął to jebnął,na chuj drążyć temat...
Zgłoś
Grisz 2013-09-09, 22:13 2
O co wam kurwa chodzi z tym przeprowadzaniem roweru przez pasy ? Co za różnica czy zostanie potrącony będąc na rowerze czy prowadząc rower ? Ja tego kurwa przepisu nie rozumiem i go szczerze pierdole, bo dla mnie ważne jest żeby przed przejściem się rozejrzeć i tyle i jak jest pewność to przejechać odpowiednim tempem. A jeśli ktoś jest ciotą i nie umie utrzymać równowagi to niech kurwa prowadzi ten jebany rower w pizdu po pasach. Kilkanaście razy już przejeżdżałem rowerem po pasach w obecności policji I CHUJ i nic, żadnej reakcji, bo tu nie chodzi o przejeżdżanie tylko o upewnienie się. Głowa na karku, nie w dupie. A swoją drogą co niektórzy gadają jak stare mohery.
Zgłoś
The.prophecy 2013-09-09, 22:19
Browaryt napisał/a:

0:27 tajniaki?

Nie, to ten co 0:18 wybiegł z prawej.

Grisz napisał/a:

O co wam kurwa chodzi z tym przeprowadzaniem roweru przez pasy ? Co za różnica czy zostanie potrącony będąc na rowerze czy prowadząc rower ?

O to właśnie chodzi, że jakby się zatrzymał przed przejściem to by się zdążył rozejrzeć.
Jest sporo debilnych przepisów, ale ten do nich nie należy.

o.0
Zgłoś
ksz-ksz 2013-09-09, 22:29
Black Snake napisał/a:

@faltaunakaha, pojebało? Auto to maszyna do zabijania i jeśli się wchodzi na przejście nie rozglądając się to jest się debilem. Co jeśli byłbym 5 metrów od niej? Przy 40km/h nawet nie dam rady wyhamować w porę. Okej, jechałem szybciej niż powinienem (nie ma osoby, która nigdy nie przekroczyła prędkości), aż o 5-10km więcej. Poza tym czemu od razu na mój stan majątkowy patrzysz? Nie, nie jeżdżę klepanym polonezem. Jeżdżę Corsą z przebiegiem 60 tys i bez stłuczki. Ocenianie ludzi po tym czym jeżdżą to już w ogóle czysty debilizm. Stać mnie to sobie kupię nowego mercedesa, nie stać to stare tico. Wszystko lepsze niż w zimę stać na przystanku, marznąć i czekać na spóźniający się już od 20 minut autobus ;]

Dobra, nie wiem czym jeździsz i mnie to nie interesi, po prostu po tym co napisałeś pasowałeś mi na takiego łebka w polonezie, który się uważa za króla szos i drogi w mieście traktuje jak prywatne autostrady, no offence. Wkurwia mnie tylko, że większość kierowców kompletnie nie zwraca uwagi na to, że na przejściu pierwszeństwa nie mają. I pieszy może sobie stać i czekać do usranej śmierci, bo żaden się nie domyśli, żeby przepuścić, albo po prostu w którymś momencie wbić i się modlić, żeby kierowca był chociaż trochę ogarnięty. Sam kiedyś przy sznurze 30 samochodów wszedłem na przejście, tak że kolejny bez problemu i tak wyhamował, ale tak mu się to nie spodobało, że jeszcze coś tam za mną krzyczał, mało się nim nie pobiłem. Przepisów nie zna i jeszcze się pluje, nie trawię takiego buractwa. Sam trochę jeżdżę samochodem i też zdarza mi się zapomnieć, ale jeżeli czasami przed przejściem muszę trochę mocniej dać po hamulcach, to pretensję mogę mieć tylko do siebie.
Zgłoś
kordas 2013-09-09, 22:49 1
Jak czytam wasze komentarze to mam nadzieję, że znaczna część z komentujących nie ma prawa jazdy...
Małolaci przejeżdżają po przejeździe rowerowym (nie dokładnie, może 0,5-1m od niego, co akurat w tym wypadku o 1m wydłużyło drogę hamowania przed pierdolnięciem), klient był na bank najebany. Pewnie wiedział, że jest monitoring więc sam się zgłosił dzień później, gdy już wszystko uleciało z krwi (kto uwierzy, że doznał szoku, wrócił do domu, poszedł spokojnie spać, a rano obudził się z myślą "o kurwa, co ja zrobiłem, muszę się zgłosić na policję" ten jest pierdolonym, niedojebanym debilem).
Klient zapierdala przez skrzyżowanie, jak pojebany, mija ok 5 sekund od momentu kiedy powinien zobaczyć małolatów do momentu, gdy zaczyna hamować, a część niedojebów musi rzucić komentarzem sugerującym, że to nie wina napierdolonego kierowcy, który zapierdala mając wyjebane na wszystkich, ale dzieciaków przejeżdżających po przejeździe dla rowerzystów (zresztą widać, że przed uderzeniem jeden z nich w panice próbuje się nieudolnie ratować hamując lub próbując zeskoczyć z roweru).
Młody może nie ma doświadczenia lub instynktu samozachowawczego, może po prostu się zagadał i nie zauważył, że mimo iż ma zielone to jakiś debil popierdala, ale nie zmienia to faktu, że winny jest pizduś z renówki, a za spierdolenie z miejsca wypadku powinien skurwiel zostać solidnie dojebany, stracić prawko (najlepiej dożywotnio), zapłacić z własnej kiesy odszkodowanie młodemu i dostać pare latek odosobnienia lub spędzić je na pracach społecznych.
Zgłoś
clutchh 2013-09-09, 23:21
Emer88 napisał/a:

Przez przejście się nie jeździ rowerem !!!

Tam był znak, który mówi że przez te pasy można jechać rowerem..
Zgłoś
demigod676 2013-09-09, 23:32
moje miasto huehuehue </3
Zgłoś
jastrzab91 2013-09-09, 23:54
Marbi napisał/a:

Ty wiesz jak wygląda pas dla rowerzystów ?! Wydaje mi się, że nie. Jechali ewidentnie po pasach dla PIESZYCH ! także... wracaj Ty lepiej do kuchni.

no to tu Cię zaskoczę, gdyż jeśli przez przejście dla pieszych przechodzi ścieżka rowerowa otóż można przejechać, nie schodząc z roweru... kodeks drogowy to sie czyta no a poza tym droga hamowania wynosiła ok 30 metrów co daje nam prędkość ok 80 - 90km/h a kolejnym problemem dla pana z Renaulta będzie to, iż byli świadkowie którzy widzieli jak wjeżdżał na czerwonym świetle ;]
Moje miasto takie piękne
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-09-10, 0:49
Samochód jechał drogą podporządkowaną a nie zwolnił nawet odrobinę 0:05 filmiku.
Widać że na słupie jest znak "ustąp pierwszeństwo" i ewidentnie został zignorowany, a jeszcze rok temu był tam znak stopu .
Nie wiem czy jego zastąpienie innym znakiem i sygnalizacja poprawiło bezpieczeństwo na tym skrzyżowaniu.
Filmik dowodzi że chyba nie.
Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
Mikesz89 2013-09-10, 1:18
Jebnął to jebnął, na chuj drążyć temat ?
Zgłoś
crk 2013-09-10, 3:36
Skąd wiadomo, że 80-90 km/h?
Zgłoś
PikosTychy 2013-09-10, 7:45
haha jebany jeszcze pod koniec filmiku 2 raz przejechał looknąć czy buty nie spadły
Zgłoś
marcin2pac 2013-09-10, 9:07
i uciekł skurwiel jebany! zajebać tylko!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów