18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
b................0 2013-09-09, 18:42
A tak w ogóle chuj z tym wypadkiem, jak taki mistrz parkowania na pierwszym planie stoi
Zgłoś
IRlyDontKnow 2013-09-09, 18:50
ishide napisał/a:

Angel, twoje 100km/h
przy jelonku
imgur.com/a/08elC

z jelonka została breja... a dzieciak miał się całkiem dobrze... chociaż stracił buta to źle wróży

Przy 100km/h to go na pewno nie uderzył (pewnie nawet nie jechał z taką prędkością). Sporo wyhamował przed samym uderzeniem. Ogólnie to ciężko określić prędkość z jaką jechał. I tak w takich sytuacjach praktycznie zawsze jest winny kierowca.

boolie8830 napisał/a:

A tak w ogóle chuj z tym wypadkiem, jak taki mistrz parkowania na pierwszym planie stoi

Nie wiem kto wypuścił tę kobietę z kuchni. (Tylko kobieta mogła tak zaparkować)
Zgłoś
~Angel 2013-09-09, 18:54
Cytat:

Kierowca, który w sobotę po południu potrącił chłopca przejeżdżającego przez pasy na ul. Długiej, w niedzielę sam zgłosił się na komendę. Z ustaleń policji wynika, że wjechał na przejście dla pieszych na czerwonym świetle z prędkością około 90 kilometrów na godzinę.

Cytat:

Policjanci na podstawie pomiaru długości drogi hamowania - około 30 m, stwierdzili, że kierowca mógł jechać z prędkością 80 - 90 km na godzinę.

no pomyliłem się o 10 kk bo tak gdzieś mi się obiło o uszy

Cytat:

Z dotychczasowych ustaleń funkcjonariuszy wynika, że chłopcy wjechali na pasy na zielonym świetle. Nie złamali przepisów, bo jeśli ścieżka rowerowa przebiega przez jezdnię, na zielonym nie trzeba zsiadać z roweru.

ddwloclawek.pl/pl/11_wiadomosci/9387_dziecko_zmiecione_z_pasow_sprawca...
Zgłoś
IRlyDontKnow 2013-09-09, 19:02
Wygląda na to że teraz jest tam sygnalizacja. Sugerowałem się google street view. ; )
Zgłoś
Senegha12 2013-09-09, 19:11
0:19 jebane koperfilce
Zgłoś
fiszer 2013-09-09, 19:19
Emer88 napisał/a:

Przez przejście się nie jeździ rowerem !!!

pierdolisz
przejechanie WOLNE przez przejście nie stwarza żadnego zagrożenia, inna sprawa jak debile przemykają i wyskakują zza żywopłotu z 40mk/h na liczniku

co do sytuacji

kierowca chuj bo za szybko jechał
rowerzysta chuj bo ślepy i się nie popatrzył, że na PROSTEJ drodze coś jedzie
Zgłoś
rew123321 2013-09-09, 19:24
1.Michal napisał/a:

Za ucieczkę powinna być kara jak za potrącenie po alkoholu. Nikt mu nie udowodni, że zgłosił się na policje po 24h, bo trzeźwiał.

Medycyna Sądowa nie zna granic...
Zgłoś
Młody16021992 2013-09-09, 19:37
Marbi napisał/a:

Ty wiesz jak wygląda pas dla rowerzystów ?! Wydaje mi się, że nie. Jechali ewidentnie po pasach dla PIESZYCH ! także... wracaj Ty lepiej do kuchni.

Widać że okularków zabrakło tam jest ścieżka rowerowa i przejazd dla rowerów. Druga sprawa tam są światła i takie rzeczy to norma bo każdy jeździ na pamięć, kierowcy bardzo często tam jadą na czerwonym.
Zgłoś
arkosek07 2013-09-09, 19:54
do kasacji .;p
Zgłoś
Dezeus 2013-09-09, 20:13
Emer88 napisał/a:

tam jest ścieżka rowerowa i wg. prawa można na niej przejeżdżać rowerem.
Zgłoś
Molibdenowy_Rysio 2013-09-09, 20:26 2
ej ketchup z włocławka jest niezły, ale sądziłem że proces produkcji wygląda ciut inaczej
Zgłoś
czarkowskY 2013-09-09, 21:02
Emer88 napisał/a:

Oczywiście masz rację księciuniu, ale tam jest droga dla rowerów tuż obok przejścia.
Zgłoś
Diux 2013-09-09, 21:11
Skurwysyn jebany spierdolił z miejsca wypadku...

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
donvito47 2013-09-09, 21:18
Ale fajnie w niego przypierdolił. Teraz gówniarz będzie pamiętał że z rowera się schodzi. Ja też nie pamiętałem dopóki mnie auto nie pierdolło
Zgłoś
Black Snake 2013-09-09, 21:19
@faltaunakaha, pojebało? Auto to maszyna do zabijania i jeśli się wchodzi na przejście nie rozglądając się to jest się debilem. Co jeśli byłbym 5 metrów od niej? Przy 40km/h nawet nie dam rady wyhamować w porę. Okej, jechałem szybciej niż powinienem (nie ma osoby, która nigdy nie przekroczyła prędkości), aż o 5-10km więcej. Poza tym czemu od razu na mój stan majątkowy patrzysz? Nie, nie jeżdżę klepanym polonezem. Jeżdżę Corsą z przebiegiem 60 tys i bez stłuczki. Ocenianie ludzi po tym czym jeżdżą to już w ogóle czysty debilizm. Stać mnie to sobie kupię nowego mercedesa, nie stać to stare tico. Wszystko lepsze niż w zimę stać na przystanku, marznąć i czekać na spóźniający się już od 20 minut autobus ;]

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów