Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie wkurwia, że ten busiarz jeszcze ma czelność mieć do kogokolwiek pretensje. Przed przejściem, skrzyżowaniem etc. się kurwa zwalnia, a przede wszystkim nie ciśnie się stówą przez obszar zabudowany, jebany śmieć do utylizacji.
Fakt pieszy się nie popisał ale ten z busa jeszcze bardziej dojebał.
A mnie wkurwia, że ten busiarz jeszcze ma czelność mieć do kogokolwiek pretensje. Przed przejściem, skrzyżowaniem etc. się kurwa zwalnia, a przede wszystkim nie ciśnie się stówą przez obszar zabudowany, jebany śmieć do utylizacji.
Wbiegła mu prosto przed maskę i się zatrzymała ...ewidentny samobój
Beger miała kurwiki w oczach, ty masz radar skoro oceniłes ze 100-we jechał ...szacun
ukry są pojebane widzę, że wszyscy biegają przez przejście
Stane troche za kierowca. Slonce napierdalalo mu po ryju ostro bo sie cien ciezarowki odbija legancko. Wiec napewno nie zauwazyl. Wina obustronna. Ona wbiegla blac jebana swieta krowa a on zapierdalal szybko.
To akurat żadne wyjaśnienie. Jak widoczność jest słaba z jakiegokolwiek powodu, to jedzie się powoli.
Wbiegła mu prosto przed maskę i się zatrzymała ...ewidentny samobój
Ona raczej biegła ze tym gówniakiem, to nie samobój.
a przez pasy sie nie przebiega i pierw rozgląda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów