Przy jednym mu się sfarciło bo lekkie potrącenie, niestety albo i stety drugi postanowił dać materiał na sadola.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
o kurwa, wyobrażacie to sobie?
jebło go auto i pomyślał fiu fiu o włos od śmierci! i jeb drugi;D
jebło go auto i pomyślał fiu fiu o włos od śmierci! i jeb drugi;D
Szkoda, że nie pokazali jak gościu wstał, otrzepał się i przeprosił wszystkich za wtargnięcie na przejście dla pieszych
Myśle że to było tak :gościu rano wstał i miał iść do pracy ale zadzwonił telefon i szef powiedział że jest zwolniony , a za kilka godzin żona dzwoni i mówi że chce rozwodu , więc pomyślał pierdziele ide sie przejść bo przecież nic gorszego mnie nie może spotkać ....
Kurwa, nawet głowy nie odwrócił żeby spojrzeć czy coś jedzie, święta krowa.
Niby miał pierwszeństwo, no ale do chuja, jest pieszym. To nie on wygrał :v
Niby miał pierwszeństwo, no ale do chuja, jest pieszym. To nie on wygrał :v
ArasxDD napisał/a:
I to dwa razyKurwa, nawet głowy nie odwrócił żeby spojrzeć czy coś jedzie, święta krowa.
Rybka chwyciła spławik
@lm65 Gdzie ty masz wtargnięcie? Tam nie ma żadnej wyspy. Pierwsze potrącenie po 5 sekundach od wejścia na pasy. Rozumiem gdyby podłożył się jak samobójca, ale nie to.
A patrzeć trzeba, bo kierowcy też się zachowują jakby oni byli najważniejsi. Osobiście już bym nie żył, gdyby nie rozsądek, bo gość wyprzedzał autokar 100 km/h na pasach w terenie zabudowanym. Niestety nie zdążyłem zobaczyć numerów bo skurwesyn za szybko spierdalał...
A patrzeć trzeba, bo kierowcy też się zachowują jakby oni byli najważniejsi. Osobiście już bym nie żył, gdyby nie rozsądek, bo gość wyprzedzał autokar 100 km/h na pasach w terenie zabudowanym. Niestety nie zdążyłem zobaczyć numerów bo skurwesyn za szybko spierdalał...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów