📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No żeż ja pierdole, jak można spieprzyć tak prosty skok?! Ten drugi przynajmniej zrobił to jak należy
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Nie porucha w tym tygodniu, chyba, ze będzie ruchany
Nie wiem czy ktoś Cię nie oszukiwał, ale jak będzie ruchany to nie oznacza, że porucha.
EdmundKemper napisał/a:
Nie wiem czy ktoś Cię nie oszukiwał, ale jak będzie ruchany to nie oznacza, że porucha.
Czyli co?
Jak mowisz do kobity "chodz sie poruchamy" to masz na mysli swojego chlopaka???
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Czyli co?
Jak mowisz do kobity "chodz sie poruchamy" to masz na mysli swojego chlopaka???
Nie. Ja rucham, a ona jest ruchana. Capisci?
Stwierdzenie "chodź się poruchamy" oznacza że obie strony będą ruchać .
"SIĘ"- to znaczy Wzajemnie. TY ją (jego) - bądź ona (on) ciebie.
Bardziej precyzyjne byłby powiedzieć-"Chodź Cię wyrucham". Troszkę precyzyjniejsza propozycja jak TY chcesz
poruchać,a nie chcesz być wyruchany.
No chyba że lubisz być ruchany.To wtedy moja sugestia nie jest na miejscu.
Ja to tak rozumiem.
Oczywista Oczywistość.
"SIĘ"- to znaczy Wzajemnie. TY ją (jego) - bądź ona (on) ciebie.
Bardziej precyzyjne byłby powiedzieć-"Chodź Cię wyrucham". Troszkę precyzyjniejsza propozycja jak TY chcesz
poruchać,a nie chcesz być wyruchany.
No chyba że lubisz być ruchany.To wtedy moja sugestia nie jest na miejscu.
Ja to tak rozumiem.
Oczywista Oczywistość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów