📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tęczowe odziały specjalne czy lgbt rtv agd maja juz swoje zmilitaryzowane jednostki marszowe? sfochowane plutony
swampman napisał/a:
tęczowe odziały specjalne czy lgbt rtv agd maja juz swoje zmilitaryzowane jednostki marszowe? sfochowane plutony
tak, no bywa i tak , te opalone i spocone klaty. )
Brodate typy w obcisłych "mundurach", na dodatek mają jeszcze kozę a akcja odbywa się na wyspie Lesbos. Na stówę!!
Wojskowi to zazwyczaj są cipki.
W naszej armii wystarczył byle pyzaty Misiewicz, żeby biegali na jego pstryknięcia, salutowali i oczywiście parasolek nad główką
takie miękkie bezwolne cipki drżące, czy aby na pewno szybko pójdą na emeryturkę.
W naszej armii wystarczył byle pyzaty Misiewicz, żeby biegali na jego pstryknięcia, salutowali i oczywiście parasolek nad główką
takie miękkie bezwolne cipki drżące, czy aby na pewno szybko pójdą na emeryturkę.
Parada równości kurw i pedałów do pieca kurwy
Większość komentujących ma wielkie kompleksy, że mężczyźni przedstawieni na powyższych filmach wyglądają bardziej hetero od nich samych. Prawda taka, że mężczyzna nawet w różowym swetrze pozostanie mężczyzną, a pizda zawsze będzie pizdą.
darWin napisał/a:
Brodate typy w obcisłych "mundurach", na dodatek mają jeszcze kozę a akcja odbywa się na wyspie Lesbos. Na stówę!!
to dawaj tą stówę jak nie widzisz flag i godeł Hiszpanii
Co do samej parady, wygląda dziwnie, ale ludzie klaszczą, więc pewnie tradycja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów