📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Od razu mi się to kojarzy jak widzę taki budynek z gówna i tektury w Turcji.
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Wygląda jak projekt z karton-gipsu do wysadzenia w jakimś filmie.
Nikt nie zauważył motopizdeczki dostającej po łbie latającą dechą ?
dachy montowane na czarne wkręty do rigipsów, jak u nas janusze robią. Czego się spodziewać?
Kolega ostatnio konstrukcję dachową "ściągał" wkrętami fi 6mm , wszędzie to samo
Kolega ostatnio konstrukcję dachową "ściągał" wkrętami fi 6mm , wszędzie to samo
Mzimu napisał/a:
dachy montowane na czarne wkręty do rigipsów, jak u nas janusze robią. Czego się spodziewać?
fajny mi kolega z ciebie, gościowi dach się na łeb zjebie przy pierwszym podmuchu, a ty zamiast mu podpowiedzieć anegdotę na sadola sobie z tego zrobiłeś...
Ta pierwsza katastrofa wieży zegarowej to zapewne doskonały przykład inwestycji samorządowej za miliony jakich i u nas stawia się wszędzie i na każdym kroku. Wizualny badziew, technicznie katastrofa, społecznie kpl nieprzydatne ale najważniejsze że miliony zostały wydane, (setki tysięcy łapówek przyjęte) zaś cały magistrat miał 2-3 lata zajęcia z przewalaniem nikomu niepotrzebnych papierów z tym związanych.
ecnart napisał/a:
Absolutna racja brudasy ..
Typowa konstrukcja budowlana wykonana z gówna (czytaj:karton gipsu, płyt osb, tektury i innego taniego gówna). W Ameryczce połowa domów z takich komponentów jest wykonana, ew. z przyczepy kempingowej. W Polsce także obecnie nowe bloki są budowane z gówna, a to dlatego, że ceny materiałów budowlanych kurewski drożeją z dnia na dzień z powodu turboinflacji, jaką PISiory rozkręciły. Płaczące ściany w blokach, ściany działowe z tektury w mieszkaniach, akustyka taka, że słychać, jak sąsiad na dole wali kloca do muszli, klity po 35 mkw to dzisiaj standard na nowych blokowiskach. Jak człowiek pomyśli, że musi wydać 300-400 tysięcy PLN za takie gówniane lokum z tektury, które w Polsce wciąż jest dobrem luksusowym, to aż się pracować i żyć odechciewa...
edek_kotek napisał/a:
Nikt nie zauważył motopizdeczki dostającej po łbie latającą dechą ?
Od razu zwróciłem uwagę, że tylko on dostał
ecnart napisał/a:
Jest tylko jeden problem, w turcji nie ma tureckich ambasad, więc zmień skojarzenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów