W powiedzeniu "przyjaciół poznaje się w biedzie" chodzi o to, że jeśli będziesz biedny to twoja dziewczyna zechce byście zostali przyjaciółmi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zechce? Tylko Ci tak powie, macie serio jakąś przyjaciółkę wśród byłych?
nowynick napisał/a:
Jeśli zrobienie mi loda raz na jakiś czas przez byłą można nazwać "przyjaźnią", to mam kilka przyjaciółekmacie serio jakąś przyjaciółkę wśród byłych?
Zechce? Tylko Ci tak powie, macie serio jakąś przyjaciółkę wśród byłych?
Mam wiele. Np moja zone poznałem dzięki kontaktom z byłą
Kluczowy chyba jest powód rozstania, pomijając jakieś skrajne chamstwo to można się przyjaźnic a nie zachowywać jak dzieci w piaskownicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów