Służby naziemne w Nowej Zelandii witają na lotnisku swoich rodaków, tegorocznych mistrzów świata w rugby, wykonując tradycyjny taniec haka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajna ta ich kultura, zawsze oglądam te ich tańce z podziwem
pozytywnie pojebany naród, te wygibasy to odstawiają już wszyscy
Za Haka Nowozelandczyków zawsze piwko! Pełen respekt dla Allblacks! Kiwi!
małpy kurwa - genów nie oszukasz
Witamy w Nowej Zelandii, zbliżamy się do lądowania. Prosimy cofnąć zegarki o 20 lat wstecz
Zajebista sprawa 4 milionowa wysepka pokonała swoich najwiekszych wrogów Australie i zostali mistrzami świata. Haka też na propsie bede im kibicował i oglądał ich mecze.
qulanogilewej napisał/a:
małpy kurwa - genów nie oszukasz
co ty za przeproszeniem pierdolisz? jak nie wiesz co to jest haka i dlaczego ja sie wykonuje to masz malpi mozg
co ty za przeproszeniem pierdolisz? jak nie wiesz co to jest haka i dlaczego ja sie wykonuje to masz malpi mozg
No to oświeć nas ty kundelku czy to europejska tradycja czy może małpy z kamieniami i kijami?
glenn_danzig napisał/a:
No to oświeć nas ty kundelku czy to europejska tradycja czy może małpy z kamieniami i kijami?
Co ma do rzeczy czy to europejska tradycja?
Jeżeli ktoś nie szanuje cudzej tradycji, jest śmieciem. I nie ma żadnych praw, by żądać respektowania swojej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów