FLY TO LIVE LIVE TO FLYJestem studentem prawa. Mam przed sobą jeszcze 2,5 ciężkich studiów i od roku do 6 lat jeszcze cięższej aplikacji po której wbrew obiegowej opinii będę chuja zarabiał. A ten głupek w jedną noc robiąc z siebie kretyna zarobi więcej niż ja przez całe życie. Żart goni żart, a ironia ironie;)
To na chuj szedłeś na takie studia? Na aplikację i tak się nie dostaniesz, a tak w ogóle to /care.
Jestem studentem prawa. Mam przed sobą jeszcze 2,5 ciężkich studiów i od roku do 6 lat jeszcze cięższej aplikacji po której wbrew obiegowej opinii będę chuja zarabiał. A ten głupek w jedną noc robiąc z siebie kretyna zarobi więcej niż ja przez całe życie. Żart goni żart, a ironia ironie;)
Chuj mnie to obchodzi.
Jestem studentem prawa. Mam przed sobą jeszcze 2,5 ciężkich studiów i od roku do 6 lat jeszcze cięższej aplikacji po której wbrew obiegowej opinii będę chuja zarabiał. A ten głupek w jedną noc robiąc z siebie kretyna zarobi więcej niż ja przez całe życie. Żart goni żart, a ironia ironie;)
niby po studiach, ale nie nauczyles sie ze w Polsce trzeba miec znajomosci, zeby nawet frytki sprzedawac
kto tu robie z siebie kretyna? ty bawiac sie na tych smiesznych studiach czy jim bawiac sie w telewizji i trzepiac na tym niezla kase
To po chuj Ci te studia. Idź robić z siebie kretyn.a
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów