Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siema świry! Soczysta stronka, odwiedzam codziennie!
Pozdro brzydale
Pozdro brzydale
Siemandero, mam na imie Przemek i mam 25lat, pozdro !
Cześć, siema, hi, hello.
siemanko
Dzień dobry wszystkim userom :]
Siemanko Jestem Suchy, i nie lubię cyganów.
Cześć.
Jestem normaly i piszę poprawnie po polsku tylko na komputerze.
Bo jak to mówią " jest różnica czy się komuś robi łaskę, czy laskę".
Jestem normaly i piszę poprawnie po polsku tylko na komputerze.
Bo jak to mówią " jest różnica czy się komuś robi łaskę, czy laskę".
Bry Sadole
Witam
siema geje, Madzia z tej strony.
Siema czesc i czolem straszna kombinacja z anonen i wbiciem sie tam moze w skrucie cos jak to zrobic
anonymous zapomnialem kamyk wita wsztytkich
anonymous zapomnialem kamyk wita wsztytkich
Witam
Dzień mroczny wszystkim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów