Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cześć z tej strony Sylwia, sadola odwiedzam od dawna, ale właśnie teraz postanowiłam się zarejestrować Wszystkiego Sadystycznego, niech wam poupierdala rączki i nóżki
siema sadole pręta w odbyt życzę :v
Szczęść boże i Maryja zawsze dziewica, Sadyści Sadola patroluję (bez przedstawienia się) od jakichś 2 lat, ale moi współlokatorzy odkryli jak włamać się na moje dotychczasowe konto i je przejąć (jak oddadzą obiecane piwa to będzie materiał na harda ), więc zmuszona byłam do założenia nowego konta. Także tego... Miłego popołudnia życzę.
Witam, siema, elo pięć. Na imię mi Patryk, jestem jak na razie bezrobotnym 22 latkiem i nareszczie po kilku latach zdecydowałem się do was dołączyć. Pozdrawiam.
Wcale nie chce się przywitać.... To nie ma sensu bo sadola odwiedzam od daaawna lecz dopiero teraz założyłem konto.Bo miałem lenia a zmotywował mnie gościu z piwem. Pisze tego posta tylko po to aby był głupi. Bo wtedy bóg zabija jednego kotka.... A ja nienawidzę kotów!. A zreeesztą ......Witam nazywam się Bartosz Andrzej Bartolini Amir Ibn Bartłomiej Szazar Ashkeka II
Ale i tak ma zginać jakiś kot.
Ale i tak ma zginać jakiś kot.
Witajcie, jestem tutaj z powodu jednego działu, mianowicie hard. pozdrawiam skurwysynow i sadystow!
Witam, jestem Maciek i jestem nowym użytkownikiem
Witam jestem Mateusz sadistica już oglądam od bardzo dawna ale jakoś dopiero teraz się zdecydowałem na założenie konta
Szczęś Boże ciule!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów